Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emisiunea "Mireasă pentru fiu meu" rămâne fără moderatoare? Mirela Vaida: "Nu mă mai risc să stau"

Publicat:

, una dintre cele mai îndragite prezentatoare TV, se afla într-un punct critic al carierei sale. Aflata în ultimul trimestru de sarcina, termenul de nastere se apropie tot mai mult, iar orele de munca devin tot mai dificil de suportat. 

si-a tratat sarcina cu o atitudine extrem de degajata si nu a lasat ca programul de munca sa îi fie afectat, din cauza copilului care urmeaza sa vina pe lume. 

Prezentatoarea TV a continuat sa fie prezenta pe micile ecrane, aproape zilnic, alaturi de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului

13:30, 29.01.2024 - „Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezinta detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces…

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevarul despre sarcina. Fosta concurenta s-a afișat cu o burtica suspecta in urma cu cateva luni: „Anunțam...” / VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Au format unul dintre cele mai indragite cupluri din casa Mireasa, in sezonul 5, dar s-a zvonit ca s-ar fi desparțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curand, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcina, asta dupa ce, in urma cu cateva luni, tanara s-a afișat cu o burtica suspecta.

De la ce varsta e independenta financiar Andreea Mantea. Totul despre primul loc de munca: „M-am stricat acum la batranețe”

14:41, 25.01.2024 - Andreea Mantea este o prezența rara la mondenitați, preferand sa iși imparta timpul intre filmarile pentru Casa iubirii de la Kanal D și fiul ei, David. A existat insa o perioada, in care bruneta era abonata la evenimente, unde iși indeplinea sarcinile de hostess, pentru care era remunerata. Prezentatoarea…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa in live

19:05, 24.01.2024 - Chiar inainte de a intrat in platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvaluit pe rețelele sociale ca nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depașit, insa, problemele pentru a fi alaturi de telespectatori și de noii concurenți.

Oficial de la Imigrari! Se simplifica procedurile si sarcinile administrative care revin in sarcina angajatorilor

10:55, 23.01.2024 - Inspectoratul General pentru Imigrari transmite o informare referitoare la solicitarile privind obtinerea unei programari in vederea depunerii cererilor de obtinere a avizelor de angajare in munca. Astfel, Inspectoratul General pentru Imigrari vine in sprijinul angajatorilor interesati de primirea la…

Gabriela Cristea, la spital chiar in ziua in care trebuia sa revina la TV. A aparut cu perfuzia in mana: „Va trebui sa stau in concediu medical”

09:35, 23.01.2024 - Gabriela Cristea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgența la spital. Vedeta, care trebuia sa apara la Antena Stars, in emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii”, se confrunta cu probleme de sanatate, astfel ca va lipsi o perioada de pe micul ecran. Ieri, un nou sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”…

Anca Lungu, dezvaluiri dureroase. Fosta prezentatoarea TV a pierdut o sarcina: „Sunt inca o mama indoliata...” / FOTO

20:40, 09.01.2024 - La inceput de an, Anca Lungu și-a deschis sufletul și a facut dezvaluiri dureroase. Fosta prezentatoarea TV a marturisit ca, in urma cu un an, a trecut prin cea mai dureroasea experiența a vieții sale, dupa ce a pierdut o sarcina.


Ce parere ai despre aceasta stire?