Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elly a renunţat la haine şi Cristian, de la "Mireasă pentru fiul meu", nu a mai rezistat! Atingeri pătimaşe şi sărutări fierbinţi, în văzul lumii

Publicat:

Elly a renuntat la haine si Cristian nu a mai rezistat. Cei doi îndragostiti de la "Mireasa pentru fiul meu" au uitat ca sunt în vazul lumii si nu au contenit cu sarutarile fierbinti si atingerile patimase.

Elly si Cristian au petrecut o duminica relaxanta la piscina, unde tânara a renuntat la haine. Iubitul ei nu a rezistat tentatiei de a o atinge, chiar daca cei doi au fost nevoiti sa se rezume numai la îmbratisari fierbinti si sarutari patimase.

Îmbracata într-o pereche de pantaloni scurti si un sutien minuscul, Elly…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, noi probleme in relație. Ce au avut sa iși reproșeze, dupa intalnirea cu parinții / VIDEO

22:40, 07.03.2024 - Cand pareau ca apele s-au mai liniștit, intre Laura și Cristian au aparut noi tensiuni. Cei doi au mers la intalnirea cu parinții, atunci cand tatal concurentei i-a reproșat lui Cristian ca este un barbat rece și indiferent cu fiica lui.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Cine este Cristian de la Mireasa, sezonul 9. Are 26 de ani și a fost sportiv de performanța

21:25, 31.01.2024 - Cristian este unul dintre concurenții care au decis sa iși incerce norocul la Mireasa, in sezonul 9. Tanarul spune ca iși dorește sa iși gaseasca pe cineva și ca a avut o singura relație serioasa, care a durat un an și ca nu se simte neaparat pregatit pentru casatorie.

Mireasa. Ce parere are Cristian despre Maria, dupa cina din casa baieților. Cei doi au avut un conflict in trecut: Are nevoie de un...” / VIDEO

20:25, 30.01.2024 - In urma cu o seara, Maria a avut parte de o experiența inedita in casa baieților și a fost invitata la cina. Ulterior, concurenții și-au exprimat parerea pe care o au despre ea, iar cel care se pare ca a schimbat modul in care vede lucrurile este Cristian, cel cu care a avut un conflict in trecut. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?