Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a căsătorit! Ana Maria Georgescu, o mireasă de nota 10. FOTO

Publicat:

, fosta iubita a lui , s-a casatorit in secret cu ! In urma cu putin timp, a facut publice cateva fotografii de la nunta, iar zambetul este, clar, accesoriul principal!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Un barbat și-a batut fosta iubita, apoi s-a inchis in apartamentul ei din Chitila și amenința ca se arunca de la etaj

14:30, 21.03.2024 - Un barbat de 39 de ani a incalcat, joi, ordinul de protectie emis de instanta in favoarea fostei sale iubite, in varsta de 23 de ani, si a mers la locuinta acesteia din Chitila, judetul Ilfov, unde a agresat-o. Ulterior, el s-a baricadat in imobil si ameninta ca se arunca de la etaj. Interventia politistilor…

Mireasa, sezon 8. Cum a raspuns Daria, dupa ce s-a speculat ca s-ar fi casatorit in secret cu Adrian. Cei doi vor fi nași

12:10, 18.03.2024 - Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au aparut zvonuri cum ca Daria și Adrian s-ar fi casatorit in secret. Fosta concurenta a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nunta care are loc vara aceasta.

Fosta iubita celebra a lui Stelea, detalii neștiute: „El era casatorit atunci. Il am și acum in suflet”

11:15, 17.03.2024 - Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu Fostul portar al echipei naționale. Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de casatorie cu Bogdan Stelea, insa cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au desparțit. Fostul mare portar a vrut sa o ceara…

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Xtra Night Show. De ce nu s-au casatorit Marius Elisei și fosta lui iubita. Florentina Gheorghe și fostul soț al Oanei Roman aveau planuita data nunții: „Am stabilit cu parinții” / VIDEO

22:56, 15.01.2024 - Florentina Gheorghe, fosta iubita a lui Marius Elisei, a facut dezvaluirile momentului din relația cu Oana Roman. Tanara a vorbit despre adevaratului motiv pentru care ea și fostul soț al Oanei Roman nu au ajuns sa faca pasul cel mare, deși aveau in plan acest lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?