Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este noul bărbat din viaţa Ioanei Grama. Vloggeriţa este îndrăgostită lulea

Publicat:

iubeste din nou. Dupa mai multe relatii esuate, cea mai cunoscuta fiind cea cu , vloggerita pare sa-si fi gasit, in sfarsit, fericirea.  radiaza de bucurie in bratele barbatului iubit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Chance Perdomo s-a stins din viața in urma unui accident, la doar 27 de ani

17:35, 31.03.2024 - Chance Perdomo, in varsta de 27 de ani, a jucat cel mai recent in “Gen V”, un episod al serialului “The Boys” produs de Prime Video. In serial, el a interpretat rolul unui student popular de la Universitatea Godolkin, noteaza presa internaționala. Chance Perdomo, cunoscut pentru rolurile sale principale…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.

Doliu in magistratura: judecatorul Murgoci Luca Aurelian Marian a incetat din viața / Nici nu implinise 40 de ani

14:51, 29.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat decesul judecatorului Luca Aurelian Marian Murgoci. „Consiliul Superior al Magistraturii iși exprima profundul regret pentru incetarea din viața a domnului MURGOCI LUCA AURELIAN MARIAN, judecator in cadrul Curții de Apel București, și transmite…

Gabriel Torje, urari pentru femeile din viața sa, de 8 martie. Ce le-a transmis fotbalistul surorii, mamei, dar mai ales iubitei: ”La mulți ani” / FOTO

12:15, 08.03.2024 - Gabriel Torje a marcat cum se cuvine Ziua Internaționala a Femeilor. Atacantul de la CS Concordia Chiajna a transmis mesaje importante, pe rețelele de socializare, pentru sora, mama și iubita sa, adaugand și cate o fotografie. Fanii au putut vedea cum arata femeile din viața fotbalistului.

Cum i-a explicat Ioana Grama fiicei sale ca ea și Alex Tagurean s-au desparțit. Cat de greu i-a fost influenceriței sa fac acest pas: „E dureros pentru mine” / VIDEO

12:25, 28.02.2024 - Ioana Grama și fostul soț nu mai formeaza un cuplu, astfel ca, de curand, influencerița a decis ca este momentul potrivit sa ii explice fiicei sale de ce a luat aceasta decizie. Iata cat de greu i-a fost Ioanei Grama sa poate aceasta discuție cu micuța sa!

Anamaria Prodan ar fi trebuit sa fie nașa Ioanei Grama. Impresara, dezvaluiri despre influencerița: ”O cunosc…”

09:45, 23.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri neștiute despre Ioana Grama! Puțini știau acest lucru, dar impresara trebuia sa fie nașa influenceriței, in urma cu mai mulți ani. Iata cum ar fi fost posibil acest lucru.

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!


Ce parere ai despre aceasta stire?