Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este bărbatul din dreapta ei. Flavia de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi iubitul ei, au încins atmosfera în Italia

Publicat:

Baieti, luati-va gândul de la ea, caci iubeste s i este iubita! Putini stiu ca Flavia de la "Neatza cu Razvan si Dani" are de ani buni un partener de viata de care pare îndragostita lulea.

Flavia si iubitul ei, actorul , îsi traiesc povestea de amor în liniste, departe de bliturile aparatelor de fotografiat si profita de orice zi libera pentru a calatori.

De aceasta data, cei doi îndragostiti au fugit în Italia si asa cum era de asteptat, nici pe strazile pietruite din orasele medievale ale "Cizmei" nu lipsesc…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Tanara superba care l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Momentul de belly dance a incins atmosfera la Romanii au talent 2024: „Sa nu sunati la 112!”

23:40, 15.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, s-a difuzat o noua ediție a emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14. Ca deobicei, cei patru jurați au fost impresionați de concurenții care au urcat pe scena. Bianca Constantin, o dansatoare de 22 de ani din Ploiești, a reușit sa-l cucereasca pe Mihai Bobonete. Juratul abia…

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Cum arata Gabriela Prisacariu nemachiata. Soția lui Dani Oțil a ales sa nu-și puna nici filtre de infrumusețare / FOTO

14:30, 02.02.2024 - Gabriela Prisacariu a ales sa se afișeze pe rețelele de socializare complet naturala. Soția lui Dani Oțil a renunțat pentru o zi la filtrele de infrumusețare și la machiaj. Iata cum arata partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani naturala!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?