Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Edinson Cavani a lipsit de la antrenamentul pentru că a devenit tataă - Atacantul PSG are o fetiță

Publicat:

Fotbalistul uruguayan al echipei Paris Saint-Germain, , a lipsit de la antrenamentul de vineri, fiind invoit deoarece sotia sa a dat nastere unei fetite, relateaza .

“S-a nascut micuta noastra India. Nimic in viata nu se compara cu aceasta intalnire unica intre iubire si puritate”, a scris Cavani pe Twitter, postand un filmulet cu sotia sa si cu fetita.

mai are doi copii, ambii baieti: Bautista, nascut in martie 2011, si Lucas, nascut in martie 2013.

Sambata seara, de la ora 22.00, Paris Saint-Germain va juca acasa cu Dijon, in Ligue

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSG ia in calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

11:45, 24.04.2024 - Paris Saint-Germain cauta sa il transfere pe Lamine Yamal, starul Barcelonei, pe care il identifica drept un potențial inlocuitor pentru Kylian Mbappe. Campioana din Ligue 1 ar pregati o oferta de 200 de milioane de euro, potrivit Le Parisien, potrivt mediafax.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Inca un premiu pentru Novak Djokovici

09:25, 23.04.2024 - La cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus, tenismanul sirb, Novak Djokovici, a fost desemnat Sportivul Anului. In urma sezonului 2023, Djokovici a cistigat al 24-lea Grand Slam - un record. Un alt tenisman, spaniolul Rafael Nadal, a fost premiat pentru fundatia sa si proiectele sale educationale din…

Marquinhos (PSG) va fi indisponibil pana la pauza internationala

16:50, 12.03.2024 - Capitanul echipei Paris Saint-Germain, Marquinhos, nu va evolua in meciul din sferturile de finala ale Cupei Frantei de miercuri, cu OGC Nice. Jucatorul va rata si meciul de duminica, din Ligue 1 cu Montpellier, potrivit news.ro. Fundasul central si capitanul clubului parizian va fi indisponibil…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Kylian Mbappe a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid

17:26, 19.02.2024 - Kylian Mbappe (Paris SG) lors du mMatch de la Ligue 1 Uber Eats opposant le FC Nantes au Paris Saint-Germain (PSG) (2-0) au stade La Beaujoire a Nantes, France, le 17 fevrier 2024. © Baptiste Autissier/Panoramic/Bestimage French L1 football match between FC Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) at the…

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?