Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi foto incendiar cu Naty, noua BOMBA SEXY de la Steaua!

Publicat:

, Naty pentru apropiati, iubita portarului , a fost in prim-planul petrecerii date de cei de la Steaua pentru castigarea titlului cu numarul 24.


Imbracata intr-o rochie neagra, cu dantela pe lateral, mulata si pana la genunchi, cu tocuri inalte, iubita lui Tatarusanu a atras toate privirile celor prezenti la fiesta ros-albastra.

, asa cum o alinta cei dragi, si-a lasat la vedere si sanii siliconati, dar si o parte destul de semnificativa a tatuajului pe care il are pe sold.


Prietena portarului Stelei a indurat…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cum a aflat Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ca ar fi fost inșelat de iubita. Dezvaluirile facute de prietena tanarului: „Au facut scandal...” / VIDEO

19:05, 17.04.2024 - Cum a aflat Madalin ca ar fi fost inșelat de iubita. Baiatul mort in accidentul din olt a trecut prin clipe grele. Ce au dezvaluit doua prietene ale tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O recunoști pe fetița din imagine? A ajuns una dintre cele mai iubite și respectate femei din lume, chiar și dupa tragedie

13:50, 05.04.2024 - Imbracata in uniforma, pregatita pentru prima zi de școala, stand mandra langa fratele ei mai mic in timp ce tatal lor le facea tradiționala fotografie, fetița din imagine a avut o viața ce pare desprinsa din paginile unui roman sau scenariu de film. Iubita de o lume intreaga, a avut un destin tragic.…

Iubita lui Cristiano Ronaldo, criticata pentru ținuta pe care a purat-o la biserica! Cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul sfant / VIDEO

22:06, 03.04.2024 - Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost criticata pentru ținuta pe care a ales sa o poarte la biserica. Iata cu ce haine era imbracata Georgina Rodriguez in lacașul cult. Fanii au pus-o la zid pe rețelele de socializare.

Are sau nu Laurențiu Reghecampf Junior iubita? Ce a raspuns fiul Anamariei Prodan cand a fost intrebat daca are prietena: „S-a inroșit tot”

19:50, 13.03.2024 - In ediția de sambata, 9 martie 2024, a emisiunii "Prodanca. Punct și de la capat", fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto, a raspuns la o intrebare care l-a facut sa se fastaceasca. Iata ce raspuns a dat cand a fost intrebat daca are iubita!

„Nu totul e frumos și stralucitor” » Iubita unui jucator dezvaluie ce a pațit inaintea unui meci

10:40, 14.02.2024 - Ash Turner, soția portarului Matt Turner (Nottingham Forrest), a povestit ce inseamna sa fii iubita unui fotbalist.  Intr-un documentar realizat recent, Ashley a povestit cum un coleg al portarului, chiar campionul mondial Gonzalo Montial, i-a spart nasul in timp ce se incalzea inainte de meci. FOTO.…

Imagini bomba! „Cea mai frumoasa jucatoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

10:05, 13.02.2024 - Kansas City Chief a facut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a facut Kayla Simmons, supranumita „cea mai frumoasa femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor.  Kansas City Chiefs și-a aparat trofeul NFL, dupa un Super Bowl LVIII electrizant care…

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?