Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă de sute de mii de euro pentru fiica lui Fane Spoitoru! Invitaţii au fost trataţi regeşte

Publicat:

Moartea lui a socat o lume întreaga! Unul dintre cei mai respectati lideri ai lumii interlope din ultimii 30 de ani a murit, joi dimineata, într-un spital din Israel. Moartea lui a venit ca un traznet asupra familiei.

De-a lungul vietii, a dus o viata de huzur, îndeplinindu-si toate poftele, atât pe ale sio, cât mai ales pe ale familiei, în special ale copiilor, . si Claudia. La fel s-a întâmplat si la nunta Claudiei, unde celebrul interlop nu s-a uitat nicio secunda la bani.


Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 61 de ani din Vințu de Jos cercetat de polițiști, dupa ce și-a amenințat cu moartea soțiia și fiica

14:46, 12.04.2024 - Joi, 11 aprilie 2024, in jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Vințu de Jos au fost sesizați de catre o femeie de 38 de ani, din Vințu de Jos, cu privire la faptul ca a fost amenințata de tatal sau. Din primele cercetari efectuate de polițiști, s-a constatat faptul ca, in…

Fiica lui Connect-R a fost la un pas de moarte din cauza unui vaccin. ”Ne-a nenorocit. De atunci a inceput momentul meu de depresie”

14:21, 21.03.2024 - Connect-R, cunoscut pentru dragostea profunda pe care o poarta fiicei sale, a dezvaluit ca a trecut printr-un coșmar pe care nu și l-ar fi putut imagina vreodata, la doar un an de la venirea pe lume a micuței sale.Dupa ce a fost vaccinata la varsta de un an, Maya a dezvoltat o boala grava care a necesitat…

Unde a fost surprinsa Oana Roman la o luna de la moartea mamei. Tinuta aleasa de fiica lui Petre Roman FOTO EXCLUSIV

13:40, 21.03.2024 - In ciuda suferinței uriașe pe care pierderea unui om drag o cauzeaza, viața trebuie sa mearga mai departe. Fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe Oana Roman intr-un loc neașteptat, la o luna de la moartea mamei sale. Ținuta aleasa de fiica lui Petre Roman transmite un mesaj emoționant. O perioada…

Cum arata Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, la 6 ani de la moartea tatalui sau

20:05, 20.03.2024 - Andrei Gheorghe s-a stins din viața in urma cu șase ani, lasand in urma sa un gol imens. Fiica sa, Anastasia a preferat sa fie mereu o prezența discreta și sa nu fie in lumina reflectoarelor. S-a implicat in domeniul modei, pe care il și studiaza de peste zece ani, ajungand sa colaboreze cu cele mai…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Publiserv.ro - Totul pentru un eveniment reusit! Invitatii de nunta, pungi, cutii de prajituri, marturii, sticle, borcane, meniuri si alte accesorii!

08:51, 31.01.2024 - Calatoria spre ziua cea mare este presarata cu magie și momente de neuitat, iar fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere unice. Așadar, nu lasați nimic la voia intamplarii și aduceți o nota de eleganța și rafinament cu produsele noastre deosebite, create special pentru voi!

Fiica romanului mort pe șantierul din Franta, copleșita de durere. Alexandra și-a pierdut și fratele in același accident de munca: ”Ne-au lasat singuri in aceasta lume rea” / VIDEO

12:26, 25.01.2024 - Moartea celor doi romani din Franța a lasat multa durere in familia lor. Fiul și tatal au fost zdrobiți de un perete, iar acum apropiații lor iși iau ramas bun de la ei. Fiica romanului este copleșita de durere și s-a filmat in lacrimi pe Internet. Alexandra nu iși mai gasește liniștea dupa tragedie.


Ce parere ai despre aceasta stire?