Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E din nou COD GALBEN: ceata, dar si burnita, pana dupa miezul zilei!

Publicat:

Desi s-a mai incalzit, usor, fata de ziua precedenta, iar atentionarea de ger, valabila mai multe zile la rand, a fost data uitarii, un alt fenomen ramane in peisajul zilei de marti, pana catre pranz. Este vorba despre ceata. Negura determina scaderea vizibilitatii in trafic si in aceasta dimineata, drept urmare mai multe judete se [...] E din nou COD GALBEN: ceata, dar si burnita, pana dupa miezul zilei!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Azi catre miezul zilei

07:20, 08.04.2024 -                                 Azi catre miezul zilei nechezatul cailor inchiși in bazilica a zguduit orasul și laguna, vesteau sosirea lui Helios, ridicarea lui in slava luminii. La Delos Maestrul Lysippos deja complotase cu patru ingeri sa imprumute armasarilor divinele aripi. El insuși a deschis…

Alerta ANM de vreme rea. Cod galben de viscol in mai multe județe din Romania

08:05, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis joi, 21 martie 2024, o alerta de vreme rea. Un cod galben de intensificari de vant și viscol a intrat in vigoare in primele ore ale zilei, vizand mai multe județe din țara. Ceața este, de asemenea, intensa, iar condițiile meteo favorizeaza apariția…

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Anunț ANM! Cod galben de ceata densa si polei in Romania

09:45, 24.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ceața densa și polei in Romania. Care sunt zonele vizate, dar și pana cand.

Vremea miercuri, 24 ianuarie. Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete

08:01, 24.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete, valabile in orele urmatoare.

Atenționare de la ANM - Fenomen cu potențial periculos in 9 județe

07:35, 21.01.2024 - Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de ceata, valabila duminica dimineata, in noua judete din sudul si sud-estul tarii. Acolo, vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, iar in functie de conditiile locale se poate forma ghetus, scrie news.ro.Administratia…


Ce parere ai despre aceasta stire?