Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E atât de simplu, rapid şi ieftin! 10 trucuri care te ajută să ai unghii puternice şi sănătoase!

Publicat:

E simplu, rapid si ieftin sa ai unghii sanatoase si frumoase! Tot ce trebuie sa faci este sa ai în vedere câteva reguli simple de igiena.

Iata cele 10 trucuri care te ajuta sa-ti mentii unghiile sanatoase, potrivit brightside.me:

1. Pastreaza-ti mâinile mereu curate

2. Ai grija ca unghiile tale sa fie mereu uscate

3. Poarta-te cu unghiile tale cu "blândete"! Nu le expune la stres excesiv pilindu-le extrem de des.

4. Aplica întotdeauna o baza de lac protector

6. Protejeaza-ti mâinile de chimicale, de detergenti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Terapia care o ajuta pe Andreea Perju! La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se liniști / VIDEO

23:35, 14.04.2024 - Andreea Perju vorbește despre terapia care o ajuta. La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se relaxa. Blondina a terecut prin momente delicate, dupa ce in urma cu aproximativ cinci luni de zile, tatal ei a decedat.

Care sunt beneficiile mancatului incet

09:10, 23.03.2024 - Viteza cu care mananci iți poate afecta digestia, dar și stilul de viața, deoarece mancatul pe fuga poate duce la apariția mai multor afecțiuni medicale. Iata de ce este bine sa mancanci incet, lent și sa nu te grabești la masa. Care sunt beneficiile mancatului incet.Mancatul conștient, incet, fara…

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Rețeta de hummus cu dovleac și naut. Un preparat simplu și rapid, specific perioadei de post

20:25, 01.03.2024 - Ne apropiem cu pași rapizi de una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar și de una dintre cele mai importante sarbatori. Daca tot urmeaza cel mai strict post al anului, mulți dintre credincioși au inceput inca de pe acum sa iși pregatesta lista cu preparate specifice perioadei urmatoare. Iata…

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Desertul rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici

09:21, 30.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de brioșe cu crema de fistic și vanilie. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

'Mai ieftin, mai rapid, mai bun'. Ghidul unui miliardar pentru combaterea schimbarilor climatice

17:45, 25.01.2024 - Miliardarul și ecologistul Tom Steyer a publicat o carte care combina poveștile personale și profesionale intr-un ghid despre cum sa lupți impotriva schimbarilor climatice, „Cheaper, Faster, Better” (Mai ieftin, mai rapid, mai bun), scrie AP, conform Mediafax.„Mai ieftin, mai rapid, mai bine: How…


Ce parere ai despre aceasta stire?