Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E adevărat că femeilor care locuiesc împreună le vine menstruația în același timp?

Publicat:

Aproximativ 4 din 5 femei admit faptul ca menstruațiile lor tind sa se sincronizeze cu cele ale prietenelor lor, insa nu au o explicație pentru ceea ce se intampla.

Specialiștii in domeniu, insa, spun ca nu exista nicio dovada in acest sens. Se pare ca toate studiile care au concluzionat ca menstruațiile intr-adevar s-ar sincroniza s-au dovedit a fi studii care au avut la baza erori ale metodelor experimentale.

Cu toate acestea, sincronizarea menstruațiilor pare a fi un lucru cert, ce se intalnește la tot pasul.

Sa fie acesta inca un indiciu al faptului ca știința nu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul femeii și copilei sale, stropite cu acid de soț, monitorizat de Agenția anti-violența: Agresiunea trebuie raportata. Fiți curajoase și cereți ajutor

16:20, 21.03.2024 - Agenția Naționala de Prevenire și Combatere a Violenței impotriva Femeilor și a Violenței in Familie (ANPCV) anunța ca s-a autosesizat, dupa ce o femeie de 37 de ani și fiica sa au fost stropite cu acid de catre soț.

Un enoriaș sucevean vrea sa afle de la IPS Calinic daca este permis femeilor cu ruj sa sarute icoanele in biserici

17:05, 10.03.2024 - Un enoriaș sucevean s-a adresat arhiepiscopului Sucevei și Radauților, IPS Calinic, de la care vrea sa știe daca este permis femeilor cu ruj  sa sarute icoanele in biserici. ”Sarut mana, Inaltpreasfințite. Ne oferiți o lamurire, ca a fost și Ziua Femeii, zi lumeasca, dar despre femei, caci am vazut…

Gala Idealul Feminin IF, eveniment dedicat femeilor de succes din judetul Ilfov. Hubert Thuma: „Au demonstrat ca pot face diferența”

14:16, 08.03.2024 - Zece femei remarcabile din diverse domenii profesionale din județul Ilfov sunt premiate, vineri, la Gala Idealul Feminin IF. Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a subliniat importanța egalitații de gen și a recunoscut potențialul extraordinar al femeilor in toate sferele activitații…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Un ginecolog explica de ce, pentru majoritatea femeilor, menstruația incepe intr-o zi de joi sau vineri | VIDEO

15:40, 30.01.2024 - Ginecologul Steven Palter, un expert in fertilitate din New York, a dezvaluie date dintr-un nou studiu care arata un model clar al ciclurilor mesnstruale, legat de stres, model potrivit caruia, in majoritatea cazurilor, menstruația incepe intr-o zi de joi sau vineri, scrie Daily Mail Online.

4 cazuri de malarie inregistrate in ultima luna la Spitalul Victor Babes. Pacienții au calatorit anterior in Zanzibar

13:45, 30.01.2024 - Reprezentantii Societatii Romane de Boli Tropicale si Medicina Calatoriei precum si ai Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes” atrag atentia asupra importantei realizarii tratamentului profilactic impotriva malariei, precum si a altor boli specifice, atunci cand sunt programate…


Ce parere ai despre aceasta stire?