Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Duster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce piață va fi lansat

Publicat:

Duster 1.5 dCi va fi primul model din gama Dacia care va primi cutie de viteze automată. SUV-ul va beneficia de această dotare doar pe piața din India, acolo unde este comercializat ca Renault.

Renault va oferi, începând din această vară, versiunea diesel a lui Duster cu transmisie automată, pe piața din India, acolo unde SUV-ul românesc este unul dintre cel mai bine vândute modele ale constructorului francez.

Pentru început va fi automat doar dieselul 1.5 dCi cu tracțiune pe față. Modelul va avea…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO | A fost lansat modelul Dacia care va cuceri Europa: Dotari de top la un preț extrem de mic

19:51, 08.04.2024 - Dacia a anunțat prețurile pentru noul model Spring 2024. Versiunea electrica incepe de la 11.800 de euro prin programul Rabla Plus.Debutand in prima jumatate a anului 2021, primul automobil electric din gama Dacia a obținut deja un succes notabil, cu peste 140.

Mergem la Dakar! Conceptul Sandrider este raspunsul Dacia la provocarea celui mai dur rally-raid al lumii

15:35, 26.03.2024 - Anul acesta, Dacia este pusa pe fapte mari și ne ofera surpriza dupa surpriza. Dupa prezentarea lui Duster III, a venit vremea unui nou Spring și a acestui prototip rally-raid, Sandrider, iar in toamna vom vedea materializarea la serie a conceptului Bigster, cel mai mare și mai scump model al marcii…

DACIA prezinta Noul SPRING, cu un design mai atragator ca oricand

11:05, 23.02.2024 - Dacia prezinta noul model Spring 100% electric. Mai atragator ca oricand, modelul beneficiaza de un design complet nou. Un caracter practic confirmat de cel mai bun spațiu de incarcare din segment. Un tablou de bord digital de 7″, care poate fi personalizat, și un sistem de navigație și multimedia cu…

VIDEO | A fost lansat noul model Dacia Spring: Imbunatațiri majore pentru versiunea din 2024

09:51, 22.02.2024 - Dacia Spring a fost supusa unei actualizari semnificative. Versiunea noua a modelului prezinta un design complet revizuit, sisteme de siguranța imbunatațite și mai multa tehnologie integrata la bord. Au trecut deja trei ani de la debutul pe piața al primului model electric de la Dacia. Spring a cunoscut…

Dacia a depașit Renault pe piața auto din Europa

15:55, 20.02.2024 - ​Dacia a avut in ianuarie cifre mai bune de inmatriculari in UE decat „colega” de grup Renault, arata datele ACEA. Cota de piața Dacia este de 5,8%, in timp ce Renault are 4,3%, dar lucrurile se vor schimba pe parcursul anului. Citește și: Poliția, in control la pensiuni și discoteci din Argeș In ianuarie…

Dacia a depașit Renault in ianuarie pe piața auto din UE

12:30, 20.02.2024 - ​Dacia a avut in ianuarie cifre mai bune de inmatriculari in UE decat „colega” de grup Renault, arata datele ACEA. Cota de piața Dacia este de 5,8%, in timp ce Renault are 4,3%, dar lucrurile se vor schimba pe parcursul anului.

2024, anul razboiului prețurilor pe piața mașinilor electrice. Ce reduceri fac producatorii

06:35, 12.02.2024 - Tesla, Renault, Dacia, VW, MG și chiar Toyota par sa porneasca razboiul prețurilor modelelor electrice și au scazut succesiv tarifele de vanzare. Prin urmare, anul 2024 promite sa fie sub cele mai bune auspicii pentru cei care spera la modele „zero emisii” mai ieftine.

Renault a anunțat un nou SUV. Cum se numește și cand va fi lansat

11:40, 08.02.2024 - ​Renault a anunțat ca va lansa un SUV compact de familie care se va numi Symbioz și va fi prezentat la primavara. Modelul va dispune de motor E-Tech full hybrid 145, iar mașina este mai mica decat Arkana și Austral, dar mai mare decat Captur.


Ce parere ai despre aceasta stire?