Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere mare în lumea sportului. Gică Hagi şi Gică Popescu, în doliu

Publicat:

Veste tragica in lumea sportului. Un mare fotbalist a murit la varsta de 49 de ani. a incetat din viata sambata, in urma unui infarct. Fotbalistul a jucat la Tottenham in perioada 1990 – 2000. a fost coleg cu si cu in perioada anilor 1994-1995.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului. Celebrul luptator de sumo Akebono a murit la 54 de ani

22:55, 11.04.2024 - Akebono, primul luptator de sumo strain care a obtinut titlul „yokozuna”, acordat celui mai mare luptator in acest sport traditional japonez, a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, la varsta de 54 de ani. Anunțul a fost facut de Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia. Nascut in Hawaii,…

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu in lumea sportului: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, a decedat

08:45, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters, citat de…

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.

Doliu in lumea sportului! Un celebru maratonist din Romania a murit, dupa ce a facut stop cardiac in timp ce alerga / FOTO

13:15, 24.01.2024 - Lumea sportului din Romania este in doliu! Un celebru maratonist s-a stins din viața la varsta de 64 de ani, dupa ce a facut stop cardiac in timp ce alerga. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?