Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere fără margini. A murit una dintre cele mai frumoase femei din lume

Publicat:

Fanii sunt in doliu si nu le vine sa creada. Una dintre cele mai frumoase femei din lume a murit. , fosta și fosta in 1995, a incetat din viata dupa o lunga suferinta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Doua femei din Romania, mama si fiica, au murit in urma teribilului incendiu din Valencia

09:05, 28.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunta ca autoritatile spaniole au finalizat procesul de identificare a victimelor incendiului produs la o cladire de locuinte din Valencia si au confirmat decesul a doi cetateni romani care fusesera initial declarati disparuti, informeaza News.ro. Doua romance care locuiau…

Petre Roman, in drum spre Romania

13:15, 23.02.2024 - Petre Roman se indreapta spre Romania, dupa aflarea veștii  despre moartea Mioarei. Cand a fost sunat de  reporterii WOWbiz era deja pe aeroport. Nu a vrut sa comenteze. Fosta soție a lui Petre Roman a murit in urma unui stop cardio-respirator.  Mioara Roman s-a confruntat cu probleme mari de sanatate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?