Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce vei citi asta, nu vei mai decongela carnea aşa cum o făcei până acum. ESTE TOTAL GREŞIT

Publicat:

Omul de stiinta a afirmat ca cei mai multi oameni fac o mare greseala atunci cand pun carnea la decongelat, scrie secretele.com. Conform acesteia, a lasa alimentele in frigider, peste noapte, pentru a se decongela, e total gresit.

Dr. Susan pretinde ca, cea mai buna metoda de decongelare a carnii este aceea de o pune in apa rece, nu aceea de a ne lua dupa tot felul de trucuri. In acest fel, carnea se va pastra frageda, caci apa conduce caldura mai bine decat aerul.

"Bucatarii profesionisti stiu asta de foarte mult timp, insa nu vor sa divulge acest secret si astfel…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Acte cu care se poate face dovada domiciliului

13:26, 22.02.2024 - Atunci cand se dorește identificarea unei anumite persoane fizice se apeleaza de regula la unul sau mai multe dintre atributele de identificare in spațiu a respectivei persoane, iar in primul rand ne referim la numele, prenumele, codul numeric personal și starea civila a acesteia. Insa, pe fondul schimbarilor…

Valentin Fagarasian, deputat PNL diaspora: Economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice

11:01, 16.02.2024 - Deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarașian , originar din Codlea, afirma ca economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice. Deputatul PNL de diaspora , Valentin Fagarasian, a declarat intr-un discurs sustinut marti, 13 februarie, in Parlamentul…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Premierul Marcel Ciolacu: Pana pe 10 februarie asteptam o ­decizie in cazul Rosia Montana; vom arata romanilor cine a gresit

00:25, 02.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul se asteapta ca pe 10 februarie sa vina o decizie definitiva in cauza privind Rosia Montana si este pregatit pentru discutii, daca statul roman va fi obligat la despagubiri, subliniind, insa, ca vor fi prezentate public toate documentele din care reiese…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?