Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dumnezeule, cum a fost posibil!? A înviat la propria înmormântare! Oamenii au rămas înmărmuriți când au văzut ce a făcut ”mortul”

Publicat:

Momente incredibile au trait mai mulți oameni care au luat parte la o înmormântare în China. Chiar în timp ce se pregateau sa se îngroape, acesta s-a trezit și a facut un gest cutremurator.

Într-o zi, barbatul, în vârsta de 45 de ani, s-a simțit rau și s-a prabușit la pamânt, chiar în fața prietenilor sai. A fost dus de urgența la spital, însa medicii nu au putut face nimic, din cauza faptului ca avea hemoragie cerebrala.

La scurt timp, a fost declarat mort și chiar în momentul în care cei prezenți se…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre soia: cat de sanatoasa este, de fapt, aceasta leguma. Toți romanii o consuma in timpul Postului Paștelui

14:30, 25.03.2024 - Postul Sfintelor Pasti  a inceput pe 18 martie Numit si Postul Mare, este o perioada de postire care precede Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Un produs „salvator” pentru perioadele de post a fost, mereu, soia. In mod normal, aceasta leguma conține proteine, cat și vitamina B, magneziu,…

O femeie din Suceava, care abia nascuse, și-a invelit copilul intr-o patura și l-a ascuns in mașina de spalat

14:40, 18.03.2024 - Caz șocant in Suceava, unde o femeie de 32 de ani și-a ascuns copilul nou-nascut in mașina de spalat. Totul a ieșit la iveala a doua zi, cand femeia a mers la spital cu probleme cauzate de naștere, pe care a incercat sa le ascunda. Medicii și-au dat seama, insa, ce s-a intamplat și au anunțat Poliția,…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Tragedie intr-o comuna clujeana! Un copil in varsta de 11 ani a murit in urma unui accident stupid!

12:46, 23.02.2024 - Un accident stupid a dus la decesul unui copil in varsta de 11 ani dintr-o comuna clujeana. Medicii s-au luptat sa-i salveze viața insa totul a fost in zadar. O tragedie s-a abatut asupra unei familii din comuna clujeana Bobalna, un copil de 11 ani murind la spital, la cateva zile dupa ce a suferit…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Incendiu devastator in China. Momentul in care oamenii sar pe fereastra pentru a scapa de flacari

19:56, 25.01.2024 - Un incendiu a cuprins o cladire din China in care erau un magazin, un internet cafe, sali de cursuri și o pensiune. Pentru ca nu mai aveau cum sa fuga pe ușa, unii dintre cei dinauntru au reușit sa scape pe fereastra. Zeci de oameni erau in cladire in momentul izbucnirii incendiului, transmite Digi24.…


Ce parere ai despre aceasta stire?