Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dubla crimă a lui Mircea Eliade și scriitorii fără copii

Publicat:

Copiii scriitorilor sunt carțile lor. Așa sa fie? nota cu amaraciune, dupa ce apusesera in el niște prejudecați și egoisme, ca și-ar dori un urmaș dar nu se mai poate. De ce? Cele doua iubite simultane, actrița Sorana Țopa și viitoarea-i soție, Nina Mareș, au fost ambele fertilizate de cel ce avea sa ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit O.J. Simpson, fostul star al fotbalului american. A fost acuzat și apoi achitat de o dubla crima in anii 1990

20:00, 11.04.2024 - O.J. Simpson, fosta vedeta din NFL (Liga Naționala de Fotbal American) a murit la varsta de 76 de ani. Avea cancer. In anii 1990, el a fost achitat de uciderea fostei sale soții și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga țara și a starnit controverse aprinse.

Crima de la Padina. Vrajitoarea Sidonia, mama ucigașilor: „Copiii mei nu sunt vinovați. Mi-a taiat copiii acel individ“

10:50, 12.02.2024 - Cei trei acuzați de crima sunt membri ai clanului Fabian, fiii vrajitoarei Sidonia. Ei sunt reținuți in cazul crimei de la Padina, petrecuta la o petrecere organizata de un hotel de 4 stele, iar procurorii vor cere arestarea lor preventiva.

Mama suspecților de crima de la petrecerea cu vedete din Padina, 'vrajitoarea' Sidonia, rupe tacerea

17:40, 11.02.2024 - Cei trei suspecți sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrajitoarei Sidonia. Aceasta a dat declarații in care susține ca fiii ei au fost, de fapt, cei atacați in timpul petrecerii de noaptea trecuta.”Trebuie sa se elucideze acest caz. Trebuie sa se faca lumina in acest caz, pentru ca copiii mei…

Vrajitoarea Sidonia, mama suspecților de crima de la petrecerea cu vedete din Padina: „Fiii mei au fost, de fapt, atacați”

17:36, 11.02.2024 - „Trebuie sa se elucideze acest caz. Trebuie sa se faca lumina in acest caz, pentru ca copiii mei nu sunt vinovați.Va rog, nu mai pot sa intru in detalii, dar chiar am ințeles ca acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atat va pot spune. Mi-a taiat copiii acel individ. Nici nu știu macar…

Dubla crima in Brașov! Un tanar si-a omorat parintii. Ce spun vecinii despre tragedie / FOTO

14:20, 07.02.2024 - Dubla crima in Brașov! Un tanar și-a omorat parinții, iar cand și-a dat seama de ceea ce a facut a sunat de urgența la 112 și s-a autodenunțat. Iata ce spun vecinii despre cumplita tragedie!

Dubla crima, in Brasov. Tanar retinut pentru ca si-a ucis parinții

13:50, 07.02.2024 - Un tanar de 24 de ani a ajuns in custodia polițiștilor, dupa ce aceasta ar fi sesizat, miercuri, IPJ Brașov ca și-a agresat parinții. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat ca cele doua victime sunt decedate.

Dubla crima la Sacele. Un barbat și-a omorat parinții

13:16, 07.02.2024 - Dubla crima infioratoare la Sacele. Potrivit surselor newsbv.ro, un barbat și-a omorat ambii parinți. Din informațiile pe care le avem la aceasta ora, criminalul se intorsese recent din Germania. Crima a avut loc azi-noapte. Barbatul și-a omorat parinții in somn. Revenim cu amanunte! Daca apreciezi…

Dubla crima de la Manoleasa: DETALIILE șocante descoperite de procurori, criminalul trimis in judecata

15:36, 01.02.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani a dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a inculpatului Marius Florin Strat in varsta de 37 de ani, din comuna Ripiceni, județul Botosani.


Ce parere ai despre aceasta stire?