Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drum blocat între Șimand și Chișineu Criș. Un autotren a intrat într-un autoturism

Publicat:

Accidentul s-a produs intre un autoturism și un autoturism. Potrivit reprezentanților ISU Arad in autovehicul se afla o persoana incarcerata și inconștienta.
La locul accidentului intervine Garda nr. 2 Chișineu Criș cu un echipaj descarcerare și un SMURD, in sprijin a mai fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanța Județean Arad.
Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

O țara membra NATO recruteaza femei in armata și marește durata serviciului militar obligatoriu

11:25, 14.03.2024 - O țara care face parte din Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a anunțat planuri de a extinde recrutarea militara și pentru femei, pentru prima data, și va crește durata standard in serviciul militar obligatoriu.

Danemarca incepe sa recruteze femei in armata și marește durata serviciului militar obligatoriu

08:41, 14.03.2024 - Forțele armate daneze numara in prezent in jur de 20.000 de militari ca personal activ, inclusiv aproximativ 9.000 de militari profesioniști. Danemarca a anunțat planuri de a extinde recrutarea militara și pentru femei, pentru prima data, și va a crește durata standard in serviciul militar obligatoriu,…

Accident la Șimand: sunt trei victime

19:31, 12.03.2024 - Un accident de circulație a avut loc la Șimand. In evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme care s-au tamponat. Din primele informații sunt trei victime. La fața locului au sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanța Județean Arad și unul de la stația Santana. UPDATE: Cadrele medicale…

Iohannis, impotriva reintroducerii serviciului militar obligatoriu: „Nu este fezabil”. Cum i s-a parut Armata

19:00, 07.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la Strasbourg, intr-o intalnire informala cu jurnalistii, in contextul discutiilor despre legea privind stagiul militar obligatoriu, ca nu i se pare un demers „fezabil” și personal nu i-a placut perioada cand indeplinea stagiul militar.

Ministrul Apararii exclude posibilitatea serviciului militar obligatoriu. Angel Tilvar: „Romania nu este in pericol de razboi”.

09:45, 06.02.2024 - Reintroducerea serviciului militar obligatoriu in Romania este exclusa, in condițiile in care pericolul ca țara noastra sa fie atacata nu exista, potrivit ministrului Apararii Angel Tilvar.

Germania trebuie sa isi puna problema serviciului militar obligatoriu, considera ministrul apararii de la Berlin

00:05, 01.02.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, este de parere ca, avand in vedere situatia de securitate si nevoile armatei, Germania trebuie sa ia in considerare introducerea serviciului militar obligatoriu, noteaza AFP.

Accident pe Cocorilor: sunt implicate trei autoturisme

23:20, 23.01.2024 - Un accident de circulație a avut loc in urma cu puțin timp pe strada Cocorilor. Din primele informații sunt implicate trei autoturisme și a rezultat o victima. La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Arad. Vom reveni cu amanunte. The post Accident pe Cocorilor: sunt implicate…

Accident la Șimand: 3 persoane au ajuns la spital

16:46, 20.01.2024 - Un accident de circulație a avut loc pe șoseaua Arad-Oradea, inainte de Șimand. In evenimentul rutier au fost implicate un microbuz și un autoturism. La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanța Județean Arad și de la stațiile Chișineu-Criș și Santana. Din primele informații…


Ce parere ai despre aceasta stire?