Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DROGAȚII PLANETEI au fost prinși și FOTOGRAFIAȚI când își INJECTAU HEROINĂ în venele umflate. Imagini șocante | GALERIE FOTO

Publicat:

1469522313 Drogurile sunt foarte raspandite, chiar daca sunt interzise prin lege. Astfel, foarte mulți oameni au ajuns dependenți de heroina. Fie din cauza alegerilor proaste sau a mediului inconjurator, ei și-au injectat acest drog periculos.

Heroina este un derivat al opiului. Aceasta a fost obținuta la sfarșitul secolului al XIX-lea prin sintetizarea morfinei și a fost produsa de o companie cunoscuta de medicamente din Germania. Incepand cu 1898 a fost exportata in 23 de țari și a fost utilizata in tratarea afecțiunilor respiratorii.

Ulterior, s-a dovedit ca heroina provoaca…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei barbați prinși in flagrant cu un kilogram de cocaina, in Galați: Dealerii au fost reținuți

18:06, 15.03.2024 - Trei barbați prinși in flagrant cu un kilogram de cocaina, in Galați: Dealerii au fost reținuțiTrei barbați care ar fi urmat sa vanda un kilogram de cocaina cu suma de 57.000 de euro au fost prinși in flagrant in Galați. Drogurile urmau sa fie vandute in Bacau și Suceava. Dealerii au fost reținuți.Procurorii…

Droguri trimise din Spania prin curier. Doi traficanți, prinși in flagrant in timp ce vindeau un kilogram de canabis

16:00, 22.02.2024 - Doi barbați au fost reținuți de polițiști, dupa ce au fost prinși in flagrant in timp ce vindeau un kilogram de canabis. Drogurile, spun anchetatorii, fusesera trimise din Spana printr-o firma de curierat. 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Imagini șocante cu „Dodel” Tanase » Intins pe jos, cu sange la gura și incoerent in holul blocului: „Ce-am pațit?”

13:36, 12.02.2024 - Cristian Tanase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat in ipostaze tulburatoare, intins pe jos in holul blocului, aparent cu gura sangeranda. Retras din activitate, Cristi Tanase, fost jucator cu 41 de meciuri in naționala Romaniei, continua sa fie surprins in…

Imagini șocante din București! Un barbat s-a urcat și filmat pe tamponul metroului, in timp ce circula cu 80 km/h. Avea in mana o sticla cu alcool / VIDEO

14:50, 05.01.2024 - Un barbat din București a șocat pe toata lumea, dupa ce a dat dovada de un teribilism care i-a pus viața in pericol. S-a urcat pe tamponul metroului, in timp circula cu 80 km/h și s-a filmat. Avea in mana o sticla de alcool. Cazul a pus in alerta autoritațile.

Primele imagini cu Mickey Mouse au intrat in domeniul public, dupa expirarea drepturilor de autor din SUA

10:30, 01.01.2024 - Primele personaje de benzi desenate Mickey și Minnie Mouse, aparute in animația „Steamboat Willie”, un scurtmetraj realizat in 1928, sunt de acum disponibile publicului larg in SUA, dupa ce drepturile de autor ale Disney asupra lor au expirat, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?