Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama lui Nelu Ploieşteanu: «Fiul meu se îmbolnăveşte chiar şi dacă strănută cineva lângă el»

Publicat:

Interpretul de muzica lautareasca a vorbit, pentru emisiunea "Drept la tinta", despre cea mai mare durere a vietii sale: afectiunea de care sufera fiul sau.

Este singurul baiat dintre cei cinci copii ai lui , dar si mezinul familiei. Cu atat mai dureros este pentru artist faptul ca fiul sau a fost depistat cu o maladie incurabila cand nu implinise nici macar un an de viata.

"I-au gasit boala cand avea opt luni. Cand s-a nascut, eram in Franta. Am aflat peste doua luni ca are tetrapareza spastica", s-a destainuit cantaretul.

"Astazi…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța devine prima țara din lume care face din avort un drept constituțional

20:40, 04.03.2024 - Franța a devenit prima țara din lume care face din avort un drept constituțional - guvernul francez afirmand ca aceasta masura este un raspuns la inasprirea legislației din SUA, potrivit Sky News.

Drama economica a argentinienilor, candva mai bogați decat Franța și Germania: „Suntem țara carnii de vita, dar ne putem permite doar pui”

09:55, 31.01.2024 - Argentina a fost candva una dintre cele mai bogate țari din lume, mai bogata decat Franța sau Germania, iar o mare parte din aceasta bogație a fost construita pe exporturile de carne de vita.

Drama la Cluj: Tanara data disparuta, gasita fara suflare in camp, langa mai multe pastile

11:45, 25.01.2024 - Darma fara margini la Cluj, acolo unde, din pacate, Sorina Borodi , tanara de 26 de ani, a caruit dispariție a fost anunțata de familie, a fost gasita decedata la marginea satului Garbau. Prietenii tinerei s-au mobilizat in numar mare pentru a o gasi pe fata, dar din pacate aceasta nu mai era in viața.Sorina…

(foto) Are 6 dormitoare, birou, biblioteca, vinarie si garaj pentru 8 masini: Cum arata vila lui Plahotniuc de langa Mont-Blanc, pusa sub sechestru in Franta

16:15, 17.01.2024 - Mai multe bunuri imobile ce ii aparțin lui Vladimir Plahotniuc, aflate in Franța, au fost puse sub sechestru și percheziționate in dosarul „Frauda bancara”. Printre acestea se afla și o vila pe un teren de 21 ari, cu vedere la varful Mont-Blanc.

Averea lui Plahotniuc din Franța, sub sechestru: O vila langa Mont-Blanc, un castel pe malul Lemanului și un apartament, percheziționate

14:55, 17.01.2024 - Oamenii legii, de comun cu autoritațile franceze, au efectuat percheziții la mai multe bunuri imobile ale lui Vladimir Plahotniuc, in Franța, in dosarul „Frauda bancara”. Anunțul a fost facut de conducerea Procuraturii Anticorupție in cadrul unei conferințe de presa.

O judecatoare din Austria i-a spus unui șofer roman pe care l-a condamnat la 2 ani de inchisoare: „Va rog sa nu credeți ca instanța e proasta”

09:10, 05.01.2024 - Un roman a fost condamnat in Austria la 2 ani de inchisoare cu executare și cazul lui de la tribunalul regional Korneuburg a aratat modul in care funcționeaza organizațiile internaționale de contrabanda cu migranți, scrie cotidianul austriac Niederosterreichische Nachrichten.In luna martie a anului…

Cine este romanul care a coborat in abisurile Oceanului Inghețat și a murit, mai apoi, dintr-o cazatura pe scari

07:35, 02.01.2024 - Primul om care apare intr-o fotografie subacvatica. Primul roman ajuns in Antarctica. De la conacul familiei, din preajma Iașilor, la școala lui Ion Creanga, apoi la  Universitatea  din Sorbona și intre ghețurile fara de sfarșit ale Antarcticii. Doamnelor și domnilor, cel mai mare explorator roman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?