Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă la scăldat, în Timiș. Un copil de 8 ani a dispărut sub ape UPDATE Băiatul a fost găsit, însă nu a mai putut fi salvat

Publicat:

Cautari disperate in localitatea timișeana Lunga, unde un copil care, pentru a mai scapa de arșița zilei, a mers la scaldat impreuna cu prietenii, insa a disparut sub apa unui iaz și nu a mai fost vazut. La fața locului s-a deplasat imediat cea mai apropiata unitate de pompieri, incepand cautarile cu o barca și […] la scaldat, in Timiș. Un copil de 8 ani a disparut sub ape UPDATE Baiatul a fost gasit, insa nu a mai putut fi salvat a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Un copil de numai doi ani, din județul Botoșani, a disparut de acasa! Unde a fost vazut ultima data

17:26, 17.03.2024 - S-a dat alarma in comuna Tudora, județul Botoșani, unde un copil in varsta de numai doi ani a disparut fara urma de acasa, duminica. Autoritațile locale au fost alertate cu privire la aceasta dispariție, iar cautarile sunt in plina desfașurare.

Un copil de 3 ani care s-a pierdut pe strazile din Radauți a fost salvat de jandarmi

19:46, 15.03.2024 - Un copil in varsta de 3 ani care s-a pierdut pe strazile din Radauți a fost salvat de jandarmi. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, sergent major Botezatu Roxana Iuliana, astazi, in jurul orei 13:00, in timpul exercitarii atribuțiilor de serviciu, jandarmii…

Copil de 4 ani din Botoșani, gasit mort, dupa ce s-a inecat intr-o groapa cu apa! Tatal era plecat la munca in Spania

15:15, 29.02.2024 - Un copil de patru ani din comuna Albești, județul Botoșani, a avut parte de un sfarșit tragic! Baiatul a fost gasit mort, dupa ce s-a inecat intr-o groapa cu apa. Tatal micuțului era plecat la munca in Spania.

Elev retras de la cursuri de mama pe motiv ca „nu ii mai place școala“. Ce raspuns a primit

07:30, 22.02.2024 - Incidentul a avut loc zilele trecute la Liceul Tehnologic „Ioan Corivan”, din Huși.Directoarea unitații școlare i-a explicat mamei avantajele educației pentru fiul ei și i-a recomandat sa mearga cu fiul ei la psiholog.„Da, chiar acum a venit o mama la școala, dorind sa retraga dosarul fiului dansei,…

Daca l-ai vazut, suna la 112! Baiatul in varsta de 15 ani a disparut din Petroșani / FOTO

14:10, 01.02.2024 - Daca l-ai vazut, suna la numarul de urgența la 112! Baiatul in varsta de 15 ani a disparut din Petroșani, județul Hunedoara. Poliția il cauta, deoarece minorul a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Iata ce se știe despre el!

L-ai vazut pe adolescentul din imagine? Daca da, suna la 112! Baiatul a disparut, in Olt / FOTO

20:10, 18.01.2024 - L-ai vazut pe adolescentul de 17 ani din imagine? Daca da, suna de urgența la 112! Baiatul a disparut de azi dimineața, in jurul orei 11:30, din comuna Urzica, județul Olt, iar de atunci nu mai știe nimeni nimic de el. Poliția a fost alertata de fratele lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?