Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragnea, susținut la Congres de iubita lui cu 30 de ani mai tânără - FOTO

Publicat:

a fost susținut la Congresul PSD de Viorica Dancila si , dar și de iubita lui (25 de ani).

a spus ca ar accepta sa fie nașa de cununie a lui . &"Sigur ca da. De ce as spune nu?", a afirmat Viorica Dancila la Antena 3.

&"Nu neg faptul ca o cunosc pe domnisoara Tanase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, o fata deosebita&", a mai spus premierul.

Iubita șefului PSD se numește . (55 de ani) are o relatie cu , o tânara de 25 de ani, însa diferenta…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Reacție-fulger a lui Firea: 'E imposibil sa-l retragem acum pe Cirstoiu'

20:40, 11.04.2024 - Liderul PSD București, Gabriela Firea, a apreciat joi seara, la Antena 3, ca este „un nonsens” și de asemenea „imposibil in aceasta faza” ca PNL și PSD sa-și schimbe candidatul comun la primaria Capitalei, dupa ce Catalin Cirstoiu nu a lamurit acuzatiile de incompatibilitate, iar liderul PSD Marcel…

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. „In sfarșit un moment slab!”. Cum au fost jurizați Florin Ristei și Ilona Brezoianu / VIDEO

21:20, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pedro Capo & Farruko și au interpretat celebra melodie „Calma”. Iata cum au fost jurizați cei doi concurenți!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Emi și Cuza, transformare fara precedent la „Te cunosc de undeva!”: „E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

10:31, 28.03.2024 - Emi și Cuza fac spectacol la „Te cunosc de undeva!” și au pregatit un spectacol impresionant pentru telespectatori. Baieții de la „Noaptea Tarziu” au trecut printr-o experiența de neuitat in show-ul de la Antena 1.Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la…

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

O filipineza si o spanioloaica, test de folclor romanesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai noua sa ni se intample asta!”

11:56, 01.03.2024 - Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.


Ce parere ai despre aceasta stire?