Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două surori gemene au împlinit 100 de ani și au fost modele pentru o zi! O galerie foto emoționantă!

Publicat:

Doua surori gemene au implinit 100 de ani și, cu aceasta ocazie, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite. Imbracate in tutu-uri și tricouri, gemenele și au demostrat ca frumusețea și feminitatea nu au varsta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(galerie foto) Jackie Chan a implinit 70 de ani: „A fi capabil sa imbatranești este un noroc”

16:50, 10.04.2024 - Jackie Chan sarbatorește o etapa importanta! Cunoscutul actor a implinit 70 de ani pe 7 aprilie și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii retrospective in onoarea celei de-a 70-a aniversari, scrie libertatea.ro.

Papușa Barbie a implinit varsta de 65 de ani. Compania de jucarii marcheaza momentul cu modele noi

13:20, 10.03.2024 - Este o zi importanta pentru mulți copii! Astazi, pe data de 10 martie 2024, papușa Barbie a implinit varsta de 65 de ani. Compania de jucarii marcheaza momentul cu modele noi, care vor ieși pe piața in acest an.

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Zi de sarbatoare in familia Danei Rogoz. Fiul ei și al lui Radu Dragomir a implinit zece ani. Imaginea emoționanta postata alaturi de Vlad / FOTO

09:35, 01.03.2024 - Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt impreuna de mai bine de 20 de ani impreuna și au doi copii impreuna, pe Vlad și Lia. Astazi este zi de sarbatoare in familia actriței, asta pentru ca fiul lor a implinit zece ani.

Incendiu intr-un bloc de pe strada Pescarilor din Constanta. In urma cu un an a ars mansarda imobilului (GALERIE FOTO)

17:00, 08.02.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta intervin in aceasta dupa amiaza in zona Faleza Nord din Municipiul Constanta. Din primele informatii un incendiu a izbucnit la etajul superior al unui bloc de locuinte. Interventia are loc la intetrsectia…

Constanta: Competitia Polar Bear Challenge si-a desemnat castigatorii (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:55, 04.02.2024 - Competitia Polar Bear Challenge, desfasurata in perioada 13 Ianuarie 03 Februarie la ora 13:00 4 weekenduri, 8 zile de balaceala , in statiunea Mamaia a ajuns la final.Concurentii s au infruntat pentru urmatoarele premii: Locul 1, denumit si Polar Bear un abonament la iaki.spa timp de 1 an piscina interioara,…

Tragedie la Constanta! A murit barbatul care s-a autoincediat intr-o cripta din Cimitirul Central (GALERIE FOTO+VIDEO)

11:00, 29.01.2024 - Barbatul care s a autoincendiat intr o cripta din Cimitirul Central Constanta a murit la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Acesta a fost internat in stare grava cu arsuri pe aproximativ 80 din suprafata corpului. Din pacate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s a mai putut face nimic…


Ce parere ai despre aceasta stire?