Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două semne adesea ignorate. Află cum se instalează cancerul de colon, pulmonar sau ovarian!

Publicat:

Fie ca este cancer de colon, ovarian sau pulmonar, organismul va trimite întotdeauna semnale de alarma. Ultimele studii arata ca primul simptom al apariției cancerului apare de obicei pe palmele pacienților.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

9 semne ca ai un efect pozitiv asupra oamenilor din jurul tau

21:20, 16.04.2024 - Nu este intotdeauna ușor sa spui daca faci o diferența in viețile altora. Adesea, impactul pozitiv pe care il avem asupra celorlalți este nespus și, uneori, este chiar neobservat. Insa, doar pentru ca nu este exprimat, nu inseamna ca nu se intampla.

5 semne importante care iți spun ca ai suferit un atac vascular cerebral minor

13:20, 09.04.2024 - Adesea, oamenii pot experimenta ceea ce este numit in mod obișnuit un „accident vascular minor” inainte de a suferi un accident vascular cerebral ulterior. Din punct de vedere clinic, acesta este cunoscut sub numele de atac ischemic tranzitoriu sau AVC minor.

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

10 semne banale ca NU ai grija de tine. Sfaturi pentru o stare de bine

18:40, 05.03.2024 - Ai auzit de ingrijire de sine, așa ca, de ce nu o faci? Da, știu, ai un milion de lucruri de realizat. Nu ești sigur daca le vei termina vreodata, dar vei incerca. Acest lucru ar putea avea un cost. Și costul asta ești tu. Deci, de ce nu ai grija de tine?

INFORMAȚII (IN)UTILE – 21.02.2024

08:10, 21.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informatii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel incat sa iasa articole de ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Incercam sa va mai plimbam printre susoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politica. Toate au un sambure de adevar,…

Medic: Aerul curat, solutia pentru un plaman sanatos/ Cancerul pulmonar, cu cea mai mare mortalitate

10:26, 05.02.2024 - Cancerul care induce cea mai mare mortalitate este cel pulmonar, iar aerul curat este solutia pentru un plaman sanatos, a transmis medicul pneumolog Beatrice Mahler, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului.

Semne rele anul are! Dumbravita, invinsa de o echipa din Liga 3

15:55, 03.02.2024 - CSC Dumbravita a ieșit din cantonamentul desfașurat la Covaci printr-un nou test – al șaselea din aceasta iarna – disputat pe terenul sintetic din Santana, cu SCM Zalau. Liderul Seriei a 10-a din Liga a III-a s-a impus cu 1-0. Partida s-a disputat sub semnul echilibrului, cu momente de dominare imparțite…

Vitralii existențiale de februarie

00:10, 01.02.2024 - Luiza Camelia Radulescu Pintilie Imi plac diminețile intre nici iarna, nici primavara, nici inca intuneric deplin, nici deja lumina clara… Mi se par a fi un fel de copie a vieții noastre cea de toate zilele, in care mai mereu adevarurile sunt la mijloc, in care aproape nimic nu poate fi imparțit doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?