Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, pe masa medicului ESTETICIAN! Actorul recunoaşte: "Sunt dependent"

Publicat:

Foarte atent la felul în care arata, , pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare vineri, de la ora 20.30, în postura de jurat al emisiunii “Plasa de stele – Razbunarea vedetelor&", marturisește ca, daca la un moment dat va fi cazul, va face un implant de par.

este un barbat extrem de atent la aspectul fizic, asa ca a marturisit ca daca va fi cazul nu va ezita sa apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a-si îmbunatati aspectul.

“Daca vreodata, fereasca Dumnezeu, voi ramâne…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOCUMENT. Conducerea Primariei Targu Mureș recunoaște ca a comis ”o eroare” in cazul Cinematografului ”Arta”

22:05, 24.03.2024 - Consilierii locali ai municipiului Targu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobarii acordarii in administrarea Centrului de Cultura, Arta și Agrement Targu Mureș a patrimoniului aferent Cinematografului "Arta" de la Serviciul Public…

IPS Calinic face Decalogul deținutului: ”Fa din celula inchisorii locul intalnirii personale cu Dumnezeu și al convertirii, asemenea lui Zaheu vameșul ori fiului risipitor”

07:50, 11.03.2024 - 1. Recunoaște-ți si asuma-ți in mod responsabil fapta savarsita, punand inceput bun unei noi vieți, avand ca temelie credinta și nadejdea in Dumnezeu. 2. Asaneaza instinctele, patimile si pacatele din tine, care te-au privat de libertate, ca sa devii un om nou, un om restaurat in Hristos. 3. Accepta…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Ce inseamna cand visezi pasari. La ce sa fii atent

10:00, 18.02.2024 - Din cand in cand, visam la diverse lucruri și scenarii. De exemplu, mulți dintre noi viseaza pasari. Cazul poate varia de la pasari care zboara in grupuri, o singura pasare pe cer sau pasari specifice, precum bufnițe, vulturi și vrabii. Dar ce inseamna cand visezi pasari Semnificația unui vis in care…


Ce parere ai despre aceasta stire?