Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în TELEVIZIUNE. A murit VEDETA unui cunoscut SHOW TV - FOTO

Publicat:

, una dintre gazdele celei mai populare emisiuni-concurs de televiziune din istoria Americii, „Let's Make a Deal”, pe care a prezentat-o timp de aproape trei decenii, a decedat sambata, la varsta de 96 de ani.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu uriaș in lumea filmului: a murit un indragit actor american. Era cunoscut și pentru spectacolele sale de stand-up comedy

19:30, 29.02.2024 - Actorul american Richard Lewis a murit marti, 27 februarie, in urma unui atac de cord, la varsta de 76 de ani, au anuntat miercuri mai multe publicatii americane. El a murit "linistit la domiciliul sau din Los Angeles", au precizat acestea.Cunoscut mai ales pentru rolul sau din popularul serial de comedie…

Doliu uriaș in televiziune! Un cunoscut jurnalist roman, cu peste 30 de ani de experienta, a incetat din viața

09:40, 28.02.2024 - Horia Enașel a lucrat de-a lungul timpului la mai multe posturi de televiziune din țara, dar și in presa scrisa. In urma cu mai mulți ani, acesta se stabilise in Belgia, la Bruxelles, relateaza Paginademedia.ro.„Horia, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ala de breaking…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.


Ce parere ai despre aceasta stire?