Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în PSD. A murit subit în urma unui infarct

Publicat:

, consilier local din partea in Consiliul Local al municipiului Slatina, care de curand implinise 55 de ani, a murit joi dimineata dupa ce a suferit un infarct.

Calini a fost consilier local incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2016, din partea , acesta inlocuindu-l pe liberalul , care a demisionat din CL Slatina. Din vara anului 2016 a obtinut un nou mandat de consilier local, din partea PSD, functie pe care o ocupa si in prezent.

Colegii din , cat si , primarul municipiului, regreta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in muzica internaționala. A murit un cunoscut cantareț: care a fost cauza morții

18:35, 18.03.2024 - Doliu imens in muzica internaționala! Steve Harley, artistul trupei britanice de glam rock Cockney Rebel, a decedat la varsta de 73 de ani. Interpretul suferea de cancer și urma un tratament strict. Doliu in muzica internaționala Steve Harley, autor al hitului „Make Me Smile (Come Up and See Me)”, s-a…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un cunoscut pilot de Formula 1

19:35, 23.02.2024 - Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a decedat la Sao Paulo, la varsta de 80 de ani, a anuntat vineri Confederatia Braziliana a sporturilor cu motor.Wilson Fittipaldi a fost fratele mai mare al celebrului pilot Emerson Fittipaldi si a concurat in F1 intre 1972 si 1975. „La 80 de ani,…

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?