Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului. Un cunoscut antrenor, omorât de un accident vascular

Publicat:

jr., antrenorul de tenis care a descoperit-o pe jucatoarea de tenis , a decedat la 63 de ani din cauza unui accident vascular.

Fiul fostului mare antrenor , cel care l-a descoperit pe Dobrin, a fost alaturi de pentru o mare parte a carierei acesteia.   jr. va fi înmormântat duminica, la cimitirul &"Sfântul Gheorghe&" din Pitești, scrie gsp.ro.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea sportului! Ciclist mort intr-un accident, in timpul unui antrenament / FOTO

19:05, 29.02.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un cunoscut ciclist spaniol s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la varsta de aproape 19 ani. Iata despre cine este vorba și care a fost motivul trecerii in neființa a tanarului!

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un portar de legenda de la Real Madrid

08:30, 07.02.2024 - Miguel Angel Gonzalez, unul dintre portarii care au marcat istoria echipei de fotbal Real Madrid, a murit la varsta de 76 de ani, din cauza sclerozei laterale amiotrofice (ALS), de care suferea din decembrie 2022, transmite EFE.''Real Madrid CF, presedintele sau si Consiliul director deplang profund…

Doliu in lumea sportului romanesc! S-a stins din viața, la 71 de ani, cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei'

10:40, 15.01.2024 - Lumea sportului romanesc, in doliu! A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut voleiul din Romania. Cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei' s-a stins din viața la varsta de 71 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?