Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului! Luptătoarea de wrestling Chyna a fost găsită moartă în casă

Publicat:

Celebra luptatoare de wrestling Chyna, pe numele ei real , s-a stins din viata la vârsta de 45 de ani, informeaza managerul vedetei, .

"&"Cu durere va informam ca am pierdut o adevarata icoana, un adevarat supererou în viața. Va trai mereu în memoria fanilior ei care au iubit-o&", a fost mesajul postat pe pagina ei de Facebook.

Ulterior, informatia a fost confirmata si de managerul ei, , care a precizat: &"Este adevarat, a murit&".

Sportiva a fost gasita moarta în casa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.

Doliu in lumea teatrului din Romania. Actrița avea doar 54 de ani, Oana Pellea a dat un mesaj emoționant

08:30, 27.01.2024 - Doliu in lumea teatrului din Romania. Actrița Tordai Tekla s-a stins din viața la 54 de ani. Anunțul trist a fost facut de UNITER pe pagina de Facebook. Actrița Tordai Tekla a decedat Doliu in lumea artistica. S-a stins o mare doamna a teatrului romanesc! Tordai Tekla, actrița a Teatrului Maghiar de…

Doliu in lumea sportului! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani

10:25, 19.01.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani. Potrivit informațiilor din presa internaționala, atletul se confrunta de cațiva ani cu o boala despre care nu a dorit sa vorbeasca și renunțase sa participe in competiții din anul 2020.

Doliu in lumea sportului romanesc! S-a stins din viața, la 71 de ani, cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei'

10:40, 15.01.2024 - Lumea sportului romanesc, in doliu! A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut voleiul din Romania. Cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei' s-a stins din viața la varsta de 71 de ani.

Doliu in lumea modei. O celebra creatoare de moda s-a stins din viata

11:10, 09.01.2024 - Creatoarea de moda Delia Lazar a murit la doar 42 de ani. Anuntul a fost facut de catre familie. In mesaj se arata ca Delia Lazar fusese operata pe creier, era in perioada de recuperare."In urma unei operatii complexe pe creier in anul 2022 mama noastra a inceput o noua viata, insa dupa o perioada de…


Ce parere ai despre aceasta stire?