Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu in lumea politica. Presedintele unei organizatii PNL s-a stins din viata. Avea doar 51 de ani

Publicat:

Presedintele PNL Olt, a murit in urma unui infarct suferit la varsta de numai 51 de ani. Rudele acestuia sunt in stare de soc, mai ales ca liderul PNL nu era cunoscut ca avand probleme de sanatate, informeaza Gazetaoltului.ro. . In primavara acestui an a fost ales presedinte al de la PNL Olt. ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 76 de ani, un actor extrem de iubit, care a jucat in zeci de comedii 

08:35, 29.02.2024 - Lumea filmului internațional este in doliu dupa ce Richard Lewis, actorul american care a jucat in zeci de comedii, s-a stins din viața pe data de 27 februarie, in urma unui atac de cord. Acesta a decedat la varsta de 76 de ani.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" / FOTO

10:20, 26.02.2024 - Lumea filmului, in doliu! Kenneth Mitchell, celebrul actor cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Fusese diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig.

Doliu in lumea medicala din Timisoara. S-a stins din viata profesorul Horia Vermesan

19:26, 15.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati medici din Timisoara, Horia Vermesan, a pierdut, astazi, lupta cu o nemiloasa boala. Avea 78 de ani. Anuntul privind decesul cunoscutului medic si profesor specialist in Ortopedie l-a facut Dorel Sandesc, managerul Spitalului Judetean Timisoara. “Astazi, de…

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Doliu in lumea artistica din Romania! S-a stins din viața fondatorul grupului 'Voua'

19:40, 22.01.2024 - Lumea artistica din Romania, in doliu! S-a stins din viața unul dintre fondatorii grupului umoristic ”Voua”. Este vorba despre Danuț Caramihai. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de foștii sai colegi.


Ce parere ai despre aceasta stire?