Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii din SUA. Un cunoscut cântăreț s-a stins din viață

Publicat:

Lumea muzicii din este in doliu. Un artist desavarsit a incetat din viata, dupa ce a fost invins de o maladie mortala. Cunoscut si ca " of Soul", regretatul cantaret l-a influentat in cariera pe celebrul .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.


Ce parere ai despre aceasta stire?