Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea filmului! Actrița Nanette Fabray s-a stins din viață la 97 de ani, după o lungă carieră de succes!

Publicat:

Doliu in lumea de la Hollywood dupa ce o veste cumplita a indoliat intreaga cinematografie! O celebra actrița s-a stins din viața la varsta de 97 de ani. Nanette Fabray a jucat in numeroase filme, dar cel mai mult a facut furori alaturi de !

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului german! Peter Sodann, cunoscut din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, 'Tatort', a incetat din viata la 87 de ani

14:35, 07.04.2024 - Actorul german Peter Sodann, cunoscut in special datorita rolului sau din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, "Tatort" ("Scena crimei"), a incetat din viata la varsta de 87 de ani, a anuntat duminica familia sa, transmite agentia DPA, citat de Agerpres.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 76 de ani, un actor extrem de iubit, care a jucat in zeci de comedii 

08:35, 29.02.2024 - Lumea filmului internațional este in doliu dupa ce Richard Lewis, actorul american care a jucat in zeci de comedii, s-a stins din viața pe data de 27 februarie, in urma unui atac de cord. Acesta a decedat la varsta de 76 de ani.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" / FOTO

10:20, 26.02.2024 - Lumea filmului, in doliu! Kenneth Mitchell, celebrul actor cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Fusese diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Doliu in lumea filmului! O actrița iubita, figura marcanta a cinematografiei, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani

10:05, 30.01.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Sandra Milo, o figura marcanta a cinematografiei italiene, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani. Potrivit informațiilor din presa italiana, actrița a murit in somn, la reședința sa din Roma.


Ce parere ai despre aceasta stire?