Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în fotbalul românesc! Un fost stelist CELEBRU a încetat din viaţă

Publicat:

Este doliu in fotbalul romanesc! Fostul fotbalist a murit sambata, la varsta de 60 de ani. Fostul jucator de la Steaua, FC Arges si a suferit un infarct si, in ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat, informeaza Tribuna.ro.
Jurca s-a remarcat in fotbalul romanesc in special prin evolutiile avute la FC Arges si . , unde a jucat intre 1988 si 1992, a facut parte dintr-o echipa care a oferit multe meciuri spectaculoase.

Dupa ce s-a retras din activitate a pregatit mai multe echipe de seniori și juniori, din postura de antrenor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Doliu in cultura romana: Cornel Udrea a incetat din viața (VIDEO)

10:55, 11.04.2024 - In noaptea de 10 spre 11 aprilie, a murit cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio Cornel Udrea, informeaza Rador Radio Romania.Cornel Udrea s-a nascut pe 27 martie 1947, in Gheorgheni, județul Harghita.A absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Cluj, promoția 1964.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in baschetul romanesc. S-a stins din viața fostul mare jucator și antrenor Horațiu Giurgiu

21:20, 28.03.2024 - In aceasta dimineața, cu puțin timp inainte de a implini varsta de 86 de ani, s-a stins din viața una dintre legendele baschetului romanesc, profesorul Horațiu Giurgiu. Anunțul a fost facut de Federația Romana de Baschet (FRB). Antrenorul cunoscut de apropiati sub numele de alint „Bigu” a slefuit jucatori…

Doliu in fotbalul romanesc - A murit primul roman nominalizat la Balonul de Aur

22:05, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri, legenda Rapidului, s-a stins din viața la 92 de ani. Pe 28 aprilie, fostul fundaș central ar fi implinit 93 de ani. Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului din anii '50 și era stabilit la Paris, acolo de unde s-a stins din viața la 92 de ani, potrivit vișiniu.ro.„Dumitru…

Doliu in fotbalul romanesc: a murit 'fundașul cu șapte inimi' de la Petrolul Ploiești

12:56, 06.03.2024 - "Ramas bun, Petrica Butufei! Ne-a parasit un simbol al Petrolului Ploiești, un adevarat fundas de fier, un capitan, un om care si-a pus, aproape toata cariera, in slujba 'galben-albastrilor'. Odihneste-te in pace, Petrica Butufei! Condoleante familiei indoliate!", este mesajul transmis de echipa prahoveana.Reprezentanții…

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu la Colegiu Economic „Virgil Madgearu”. A incetat din viata profesoara Georgeta Elena Florovici

09:30, 08.02.2024 - „Colectivul Colegiului Economic “Virgil Madgearu”, Municipiul Ploiești, cu adanca tristețe, anunța trecerea la cele veșnice a celei care a fost un model de profesionalism, un OM deplin, profesor Georgeta Elena Florovici. Corpul neinsuflețit va fi depus la Biserica „Sf. Vineri” Ploiești, unde va avea…


Ce parere ai despre aceasta stire?