Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi soldați uciși în estul separatist al Ucrainei în ultimele 24 de ore

Publicat:

Doi soldați au fost uciși in cursul ultimelor 24 de ore in estul separatist al Ucrainei, unde incidente sangeroase continua sa puncteze armistițiul instaurat la jumatatea lunii februarie, a anunțat sambata purtatorul de cuvant militar ucrainean , citat de AFP, transmite independent.md .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata ucraineana avertizeaza in privința unei ofensive rusești cu 100.000 de soldați

16:50, 22.03.2024 - Comandantul Fortelor Terestre ale Ucrainei, Oleksandr Pavliuk, a declarat vineri ca este „posibil” ca rușii s- lanseze in vara o ofensiva rusa implicand 100.000 de soldați si a apreciat totodata ca aceasta este „cea mai sumbra previziune”.

Șeful Pentagonului, despre pierderile „uluitoare” ale Rusiei in Ucraina: „Cel puțin 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți”

13:31, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a vorbit in cadrul reuniunii aliaților Ucrainei, de la baza militara Ramstein din Germania, despre pierderile „uluitoare” suferite de Rusia pana acum. Potrivit șefului Pentagonului, aproximativ 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți in Ucraina,…

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.

Rusia revendica controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei

16:56, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat joi ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire, la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, citata de Agerpres.

(video) Exod in estul Ucrainei, dupa infrangerea din Avdiivka: Oamenii ramași in localitațile din zona fug din calea rușilor

20:46, 21.02.2024 - Dupa aproape doi ani de razboi, istoria se repeta in Ucraina. Trenuri cu oameni evacuați pleaca din estul țarii, dupa infrangerea usturatoare din orașul Avdiivka, aflat in regiunea Donețk. Majoritatea locuitorilor din zona au acceptat sa fuga. Situația de pe front este de-a dreptul ingrijoratoare. Rușii…

LIVE TEXT: Razboi in Ucraina: Rușii au luat Adiivka, iar acum lovesc puternic și la Kramatorsk

08:30, 18.02.2024 - O lovitura rusa asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei a atins sambata cateva locuinte, salvatorii cautand mai multe persoane care s-ar putea afla sub daramaturi, conform unei declaratii a guvernatorului regional, informeaza AFP preluat de agerpres.STIRIPESURSE.RO va prezinta mai jos, in format…

Rușii aduna o armata uriașa in estul Ucrainei. Pregatesc o ofensiva cu sute de tancuri și zeci de mii de soldați

11:26, 05.02.2024 - Cinci sute de tancuri și peste 600 de vehicule de lupta. Sute de obuziere. Patruzeci de mii de soldați. Potrivit comandamentului de est al Ucrainei, Rusia a adunat o armata uriașa in estul Ucrainei, in apropierea orașului Kupiansk, scrie Forbes.

Razboi in Ucraina, ziua 704. Acuzatii de coruptie in armata Ucrainei: paguba uriasa dupa o tranzactie cu obuze

11:30, 28.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 704. O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera.


Ce parere ai despre aceasta stire?