Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat a murit si alti doi sunt in stare grava in urma unui accident rutier la Deta

Publicat:

Un barbat in varsta de 30 de ani din localitatea Voiteg si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata pe centura orasului Deta. Soferul nu a acordat prioritate unui TIR care venea dinspre Moravita.

Citeste articolul mai departe pe neotim.ro…  

Sursa articol: neotim.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident in apropiere de Vama Nadlac: un barbat este in stare grava

20:30, 17.02.2024 - Un accident de circulație a avut loc in urma cu puțin timp, pe autostrada A 1 in apropiere de Vama Nadlac. Evenimentul rutier a avut loc pe sensul de ieșire din țara. Un barbat a ramas blocat in autoturism. Din primele informații, acesta ar fi in stare grava. La fața locului au sosit mai multe […] The…

A intrat cu mașina intr-un cap de pod pe strada Soarelui. Șoferul a ajuns la spital

09:06, 16.02.2024 - Pompierii militari au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier produs pe strada Soarelui din Bistrița. Un barbat a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Acesta a ajuns la spital. Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit in aceasta…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident pe centura Ineului: o femeie e in stare grava la spital

19:55, 11.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe centura Ineului. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe camp. „Accident rutier in care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu. Posibil doua persoane incarcerate. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospeciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?