Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi poliţişti beţi au provocat un GRAV accident rutier. Un şofer A MURIT

Publicat:

Doi agenti de politie in stare de ebrietate au lovit cu masina de serviciu un alt vehicul, in centrul Parisului, soferul autoutilitarei lovite murind din cauza ranilor suferite, informeaza gandul.info.

Incidentul a avut loc in cursul noptii de miercuri spre joi in zona Sebastopol, in centrul Parisului.

Doi agenti ai politiei criminaliste au lovit cu masina un alt vehicul, care circula regulamentar. Cei doi agenti au fost retinuti pentru conducere in stare de ebrietate si vatamare corporala din culpa.

Potrivit concluziilor preliminare, cei doi politisti veneau de la o petrecere,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer din Suceava, care fugea de polițiști, a facut accident. Motivul pentru care a refuzat sa opreasca la semnalul agenților

17:20, 20.03.2024 - Un barbat din Suceava a ajuns la spital dupa o cursa nebuna, cu poliția pe urme. Șoferul fusese tras pe dreapta de un echipaj de poliție pentru un control de rutina, dar a refuzat sa opreasca și și-a continuat drumul. Dupa aproximativ un kilometru, barbatul a lovit cu mașina un indicator rutier si s-a…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Șoferul care a provocat un accident mortal in Dumbrava, reținut de polițiști. Avea permisul suspendat

20:36, 13.02.2024 - Barbatul in varsta de 38 de ani care a intrat pe contrasens și a provocat un accident mortal in apropiere de localitatea clujeana Dumbrava avea permisul de conducere suspendat de mai bine de o luna.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

Nunta cu peripeții la Buzau. O nuntașa in stare de ebrietate a furat mașina lautarilor, a facut accident și apoi s-a culcat

14:50, 16.01.2024 - Pațania unei invitate care a petrecut o noapte intreaga la o nunta in Buzau și a decis sa fure dubița lautarilor, dupa ce nu a mai avut rabdare sa aștepte un taxi care sa o duca la hotel. In stare de ebrietate, a avariat mașina, apoi s-a pus la culcare.

Un șofer in stare de ebrietate s-a oprit cu mașina intr-un semafor la Targu Jiu

09:20, 11.01.2024 - Un șofer beat este cercetat penal, dupa ce azi-noapte a intrat cu mașina intr-un semafor la Targu Jiu. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la savarșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența bauturilor alcoolice. Polițiștii au identificat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?