Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi ani de la moartea Denisei! Mesaje sfâşietoare: "Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase"

Publicat:

Durere de nedescris in familia ! Astazi se implinesc doi ani de cand regretata artista s-a stins din viata, dupa o lupta de cateva luni cu boala grea. Pe retelele de socializare au aparut mesaje sfasietoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de durere dupa moartea lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania: „Ai fost un om bun”. Și fratele lui a fost la un pas de moarte

13:30, 15.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Interlopul s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase și a avut intr-un spital din Targu Mureș. In zilele urmatoare, familia va lua trupul neinsuflețit și il va aduce acasa, in Iași.

Mesaje de durere dupa moartea femeii din Argeș, ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele: „Ce sfarșit tragic ai avut”. S-au casatorit in 2019

18:20, 10.04.2024 - O femeie din Argeș a fost ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele. Mihaela și partenerul ei s-au casatorit in 2019, iar apropiații o plang pe femeie, care a incercat pana in ultima clipa sa se salveze.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Ministerul Culturii, dupa moartea lui Manolescu: A fost o ilustra personalitate a vieții culturale

22:50, 23.03.2024 - Criticul și istoricul literar Nicolae Manolescu s-a stins sambata. ”Am primit cu intristare vestea plecarii dintre noi a domnului Nicolae Manolescu, ilustra personalitate a vieții culturale romanești”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Culturii. ”Academicianul Nicolae Manolescu,…

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?