Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reghe şi Anamaria Prodan au rămas prieteni cu bona Army

Publicat:

Chiar daca nu mai lucreaza la ei, bona filipineza Army a ramas in relatii bune cu si . Atat de bune incat au mers in vacanta impreuna.

Anamaria, Reghe si Laurentiu junior au stat 7 zile la Sinaia, intr-un cantonament. Munca, munca, dar nu au uitat nici de relaxare.

In weekend au urcat pe munte. La distractie a fost invitata si fosta bona, concediata la inceputul lunii trecute.


„Noi am ramas prieteni, copiii s-au atasat de ea. Ne vizitam si, pentru ca oricum ea nu mai fusese…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Reacția Anamariei Prodan, dupa ce Laurențiu Reghecampf a devenit tata a patra oara: „Sa nu ii paraseasca și pe aceștia”

17:55, 01.04.2024 - Anamaria Prodan, in varsta de 51 de ani, a avut prima reacție dupa ce a aflat ca a nascut Corina Caciuc, actuala iubita a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, in varsta de 48 de ani, a devenit tata pentru a patra oara. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit din nou parinți, dupa ce iubita…

Interlopul Alex Copil-Batran, apropiat al fotbalistului Adi Mutu, saltat de mascați din biserica, in timp ce se spovedea. Detalii șocante din ancheta

07:10, 15.03.2024 - Alexandru Mihailescu, zis și Alex Copil-Batran, a fost arestat dupa ce polițiștii l-au surprins in repetate randuri in timp ce vindea cocaina și ecstasy mai multor persoane din Pitești. Interlopul a fost incatușat chiar in fața preotului care il spovedea și a viitoarei sale soții. Nunta era deja pusa…

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.

Ce a facut Anamaria Prodan ca nimeni sa nu afle despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

12:16, 04.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, chiar in emisiunea „Prodanca. Punct și de la capat” de la AntenaStars. Impresara a scos la iveala sacrificiile pe care le-a facut ca familia ei sa ramana unita.

De ce se judeca la tribunal Anamaria Prodan si Corina Caciuc

12:41, 01.02.2024 - Motivul pentru care Anamaria Prodan se judeca la tribunal cu actuala partenera a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Din ce motiv a acționat tanara in instanța. Ce acuzații i-a adus vedetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?