Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorii teatrelor şi muzeelor de la Ministerul Culturii, întâlnire cu Viorica Dăncilă

Publicat:

Din delegatie vor face parte: Ion Caramitru-Manager General al „I.L.Caragiale" din Bucuresti, Andrei Dimitriu-Director General al Filarmonicii "", - Manager al de Opereta si Musical" si Calin Dan-Manager General al de . Aceasta intalnire are loc in urma apelului lansat de mai multe institutii de cultura din Romania, i (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Voievodul Țiganilor” - Destinul implinit al unui voievod și al unei țiganci, o poveste despre dragoste și revenire”, pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical “Ion Dacian”

13:05, 23.03.2024 - Duminica, 14 aprilie 2024, de la ora 18.00, scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” va gazdui spectacolul ”Voievodul țiganilor”, o opereta care aduce in lumina povești de iubire și lupta din prima jumatate a secolului al XVIII-lea

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

19:40, 25.02.2024 - La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre recunoașterea meritelor sale, Doctor Honoris Causa , de catre Universitatea Nationala de Arta Teatrala și Cinematografica „I.L.…

Natalia Osipova, in premiera in Romania, la Gala de Balet "Once Upon a Winter's Dream"

20:20, 19.02.2024 - Prim-balerina de la The Royal Ballet, Natalia Osipova, va participa pe 26 februarie la Gala de Balet "Once Upon a Winter 's Dream", care va avea loc la Sala Ion Caramitru a Teatrului National "I. L. Caragiale" din Bucuresti, de la ora 20,00.

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Steaua baletului, Natalia Osipova, in premiera in Romania, la Gala de Balet „Once Upon a Winter’s Dream”

16:50, 15.02.2024 - Natalia Osipova, prim-balerina de la The Royal Ballet, va dansa in Gala de Balet „Once Upon a Winter ’s Dream”, care va avea loc pe 26 februarie, de la ora 20:00, in Sala Ion Caramitru a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București.

Natalia Osipova, balerina cu cea mai inalta saritura din lume, vine in premiera in Romania

16:21, 15.02.2024 - Natalia Osipova, prim-balerina de la The Royal Ballet, va dansa in Gala de Balet „Once Upon a Winter ’s Dream”, care va avea loc in 26 februarie, de la ora 20.00, in Sala Ion Caramitru a Teatrului National „I. L. Caragiale” din Bucuresti, anunta organizatorii. Celebra balerina va oferi publicului…

My Fair Lady – o simfonie a transformarii și dragostei, un epos muzical despre ascensiunea umana pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical ”Ion Dacian”

15:30, 08.02.2024 - Invața, iubește, transforma - spectacolul care iți atinge sufletul și te indeamna sa te descoperi in ritmul fermecator al My Fair Lady, va fi oferit publicului pe 10 februarie, de la ora 18:00, pe scena Teatrului Național de Opereta și Musical ”Ion Dacian


Ce parere ai despre aceasta stire?