Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din păcate, vești proaste! Problemele Denisei Manelista sunt mai grave decât se credea / Dezvăluiri EXCLUSIVE

Publicat:

Dupa ce, de-a lungul ultimelor saptamani, starea de sanatate a Denisei Manelista parea ca se imbunatațește, medicii au ajuns, din pacate, la o concluzie dura: chiar daca vedeta se simte mai bine, este inca, departe, de vindecare. Motiv pentru care i-au facut o serie de recomandari care au provocat lacrimi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Fost baron PSD: „Coldea a vandut și nenorocit resursele țarii”! Dezvaluiri exclusive despre șeful spionilor

18:20, 20.02.2024 - „Eu cred ca acest om a nenorocit și a vandut toate resursele prin amenințari, prin forme de a-i ține pe unii oameni care erau in functii. Vorbim de tot ce e valoare ... pentru ca și dl Coldea a fost implicat”, a spus Marian Vanghelie, la Realitatea PLUS.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste pentru romani. Facturile la gaze se vor dubla. De cand vom plati mai mult

15:56, 25.01.2024 - Romanii au parte de vești extrem de proaste! Facturile la gaze se vor dubla, dupa expirarea termenului de plafonare. Incepand cu luna aprilie a anului viitor oamenii vor plati mai mult la gaze. iata ce ne așteapta!

Cu cat s-ar putea scumpi mancarea de la 1 februarie 2024 / Vești proaste pentru beneficiarii cardurilor de alimente

05:45, 23.01.2024 - Alimentele de baza ar putea sa se scumpeasca incepand cu 1 februarie, deoarece masura guvernamentala de plafonare a adaosurilor comerciale va expira la sfarșitul lunii ianuarie, pe data de 31. In cele aproximativ cinci luni și jumatate in care a fost aplicata, masura a dat ceva roade, intrucat a dus…

Vești proaste pentru șoferii din Romania! Valoarea amenzilor pe care o risca cei care nu iși curața mașina de zapada inainte de a porni la drum

18:41, 21.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești proaste! Toți cei care nu iși curața corespunzator vehiculele in perioadele cu temperaturi scazute daca pleaca la drum și ninsori risca amenzi semnificative. Iata cat risca sa scoata din buzunar pentru acest lucru!

Vești proaste pentru fumatori! Se scumpesc țigarile, incepand cu 1 ianuarie 2024

16:30, 01.01.2024 - Romanii au parte de vești proaste, odata cu prima zi a Noului An! Fumatorii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunar pentru acest viciu. Incepand de luni, 1 ianuarie 2023, țigarile se vor scumpi. iata cat vor trebui sa scoata fumatorii din buzunar!

Vești proaste pentru șoferii din Romania! Cresc amenzile pentru parcarile neregulamentare, de la 1 ianuarie 2024

08:11, 29.12.2023 - Inceputul anului 2024 aduce vești proaste in randul șoferilor din Romania. Se pare ca valoarea punctului de amenda creste incepand cu data de 1 ianuarie 2024 pentru sanctiunile rutiere, iar clasele de amenzi sunt diferite. Iata cat trebuie sa scoata din bucunar cei care incalca regulile!


Ce parere ai despre aceasta stire?