Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie incendiară! Tânăra s-a schimbat radical

Publicat:

Și-a dorit cu ardoare sa-și întâlneasca sufletul pereche în cadrul emisiunii &"Mireasa pentru fiul meu&", însa norocul nu a fost de partea ei, așa ca Diana s-a reorientat.

A parasit rapid competiția iubirii, dupa ce Robert nu i-a acordat atenția dorita, iar mai apoi și-a uimit fanii cu apariții care mai de care mai irezistibile. Totuși, niciuna nu se compara cu cea de acum, când a fost protagonista unei ședințe de bodypainting, scrie A1.ro. Ce a ieșit, vedeți mai jos.

Mireasa pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Star Matinal. Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta emisiunea Mireasa. Direct Din Culise! Fosta concurenta, detalii din culise / VIDEO

11:50, 29.01.2024 - Raluca Preda, de la Mireasa sezonul 6, va prezenta noua emisiune Mireasa. Direct din Culise. Fosta concurenta a oferit detalii despre cum decurge acest show. Ce se va intampla, dar și la ce ora se va difuza pe Antena Stars.

Care este starea de sanatate a lui Madi, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 8. Ce a postat tanara pe internet, dupa ce Sergiu a avut o reacție acida in mediul online / FOTO

17:05, 22.01.2024 - Dupa reacția pe care a avut-o Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, Madi, partenera acestuia, a facut lumina și le-a prezentat fanilor sai situația cu care se confrunta. Iata cum se simte tanara acum, dupa ce in urma cu cateva zile a ajuns de urgența la spital!


Ce parere ai despre aceasta stire?