Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Dumitrescu, în bikini, însărcinată în 8 luni. Mesajul emoționant transmis cu puțin timp înainte de a naște

Publicat:

In al treilea semestru de sarcina, mai are puțin pana va aduce pe lume primul ei copil. Este un copil mult dorit, la care a visat toata viața ei, așa ca nu este de mirare ca face orice pentru a se lauda cu mircolul de care se bucura in aceste momente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul emoționant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a transmis, dupa ce s-a aflat boala soției Prințului William: ”Impreuna” / FOTO

23:35, 24.03.2024 - Vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer a indurerat intreaga lume. Fratele ei mai mic, James Middleton, a postat o fotografie din copiarie, alaturi de un mesaj emoționant in care o susține pe aceasta in lupta grea pe care o are de dus.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO

20:25, 22.03.2024 - Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO Prințesa Țarii Galilor, Kate Middleton , a anunțat in aceasta seara ca a fost diagnosticata cu cancer și ca urmeaza ‘chemoterapie preventiva’. Intr-un mesaj video profund emoționant, filmat la Windsor miercuri, Catherine a dezvaluit…

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 

Oana Roman, recunoscatoare mamei sale pentru tot ce a invațat-o. Mesajul emoționant transmis pentru Mioara Roman: „Fiecare bucațica...” / FOTO

17:20, 14.01.2024 - Oana Roman ii este recunoscatoare mamei sale pentru tot ce a invațat-o de-a lungul timpului. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru Mioara Roman, femeia care i-a dat viața. Iata ce a postat!

FOTO – Detaliul uimitor! Mesajul codificat transmis de Zelenski pentru Putin: a aparut pe piept

17:45, 12.01.2024 - In timpul vizitei sale de stat la Tallinn, in Estonia, Volodimir Zelensky a adaugat un mic detaliu, dar semnificativ ținutei sale obișnuite. La o examinare mai atenta a puloverului verde-masliniu al președintelui ucrainean, se poate observa ceva neobișnuit la crucea brodata pe partea stanga a pieptului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?