Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Dumitrescu, din nou în rochie de mireasă! Imaginea a uimit pe toată lumea

Publicat:

Dupa ce a divorțat de , a avut mai multe încercari pentru a-și gasi sufletul pereche, iar de câteva luni traiește o frumoasa poveste de dragoste.

Actrița a uimit pe toata lumea astazi cu o fotografie în rochie de mireasa și a spus și povestea acestei imagini pe blogul sau:


Am facut-o și pe asta. Nu, nu m-am maritat din nou, ci am creat prima mea rochie de mireasa. Nu pot spune ca e cine știe ce lucru, sau ca e ceva foarte sofisticat, nu. Dar este pe gustul meu. Așa cum mi-am imaginat-o și cum mi-ar placea sa o port într-o…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Kamara și Gabriella Nastas s-au casatorit pentru 24 ore: „Nu am avut nași”. Iubita artistului a avut o rochie de mireasa atipica

12:55, 24.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas s-au casatorit pentru 24 ore și au avut foarte mari emoții. Iubita artistului a imbracat o rochie de mireasa atipica și a facut primele declarații.De ceva vreme, Kamara și Gabriella Nastas formeaza un cuplu, așa ca cei doi au vrut sa vada și cum este sa fie soț și soție. Cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?