Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Cristea, îmbrăcată în alb la Starea Civilă. Primele imagini cu ţinutele mirilor

Publicat:

a optat penru o ținuta eleganta, dar și sexy, cu spatele gol, la cununia sa civila cu , scrie libertatea.ro. Cei doi au plecat in urma cu puțin timp, cu limuzina, spre Casa de Casatorii a sectorului 4.

Vedeta tv și-a asortat la ținuta sa buchetul miresei tot de culoare alba, numai cu liliac. Mirii iși vor schimba ținutele la restaurant, cu ocazia petrecerii pe care o vor da.

"Tavi mi-a adus buchetul de dimineața, ador liliacul. Am zis sa il port daca tot fac cununia primavara. Nu am chemat pe nimeni acasa, avem doar prieteni apropiați care ne-au…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Reacția Gabrielei Cristea dupa ce a fost criticata ca vinde cozonaci, zacusca și dulceața: „Nu de mine trebuie sa va luați, ci de trantorii care intind mana”

09:35, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a rabufnit dupa ce a fost criticata pe rețelele de socializare ca vinde cozonaci, zacusca și dulceața. Pasiunea prezentatoarei de televiziune s-a transformat intr-o afacere de succes, vedeta are mulți clienți. Pana de curand, Gabriela Cristea gatea doar pentru familia ei, pentru Tavi…

Reporterul Xtra Night Show, Elisa Roman, a spus „Da”. Primele imagini de la cununia civila / FOTO

14:35, 01.03.2024 - Zi speciala pentru Elisa Roman. Reporterul de la Xtra Night Show și iubitul ei și-au dus relația la urmatorul nivel. Cei doi s-au casatorit civil astazi. Primele imagini din ziua in care au spus cel mai hotarat „Da”.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Irina Fodor a postat primele imagini din culisele noului sezon „Chefi la cutite”

00:05, 08.02.2024 - Vedeta de la Antena 1 Irina Fodor a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea „Chefi la cuțite” este pe cale sa inceapa, dar a dezvaluit si cateva detalii din culise. Fanii acestei emisiuni asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se vor descurca noii jurati ai show-ului, ce va avea premiera,…


Ce parere ai despre aceasta stire?