Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de Brad Pitt

Publicat:

Timp de 11 ani, si au fost cuplul perfect si invidiat de toata lumbea buna de la Hollywood. In 2016, insa, Brangelina s-a destramat brusc si au ramas multe semne de intrebare cu privire la motivul divortului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Informații șocante despre Kate Middleton. Ce a dezvaluit acum medicul oncolog care i-a descoperit cancerul

16:30, 02.04.2024 - Dezvaluire șocanta facuta de un medic oncolog despre Kate Middleton! Pe 22 martie 2024, Prințesa de Wales a anunțat, printr-un mesaj video, ca sufera de cancer. Diagnosticul l-a primit in urma intervenției abdominale pe care a avut-o in luna ianuarie. Soția lui William nu a precizat de ce tip de cancer…

Florin Ristei și Naomi Nedman s-au desparțit! Motivul separarii, dezvaluit de artist: ”Sunt suparat” / VIDEO

10:21, 18.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formeaza un cuplu! Dupa o lunga perioada in care fanii au speculat acest lucru, artistul a decis sa clarficie situația și sa spuna afevarul despre ce se intampla intre el și actuala fosta iubita! Iata care a fost motivul separarii celor doi.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Codin Maticiuc, dezvaluiri șocante din viața personala. Nimeni nu se aștepta la asta: „Mi-a dat sangele pe nas pentru…”

19:35, 29.01.2024 - Codin Maticiuc l-a lasat de mult in urma pe „Craiul de Dorobanți” și s-a facut, de cațiva ani buni, familist convins. Asta de cand fostul „ aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui partenera de viața, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune, noteaza click.ro. „Asta cu Craiul de Dorobanți…


Ce parere ai despre aceasta stire?