Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVALUIRI SOCANTE ale iubitei tanarului ucis de un motocicilist

Publicat:

A trecut o saptamana de la inmormantarea lui Adi, tanarul de 25 de ani, spulberat de un motociclist in comuna Ghermanesti. Iubita acestuia, Elena, a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro, despre cele petrecute in acea noapte.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. De ce s-a imbracat iubita lui Madalin in alb la inmormantarea tanarului. Noi dezvaluiri in cazul tragicului accident din Olt / VIDEO

19:40, 17.04.2024 - Motivul pentru care iubita lui Madalin s-a imbracat in alb la inmormantarea tanarului. Noi dezvaluiri cu privire la tragicul accident din Olt, care a șocat Romania! Ce a marturisit o prietena a baiatului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:41, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Dezvaluiri șocante despre aparatele pentru apnee in somn: Sute de persoane ar fi murit din cauza lor

13:40, 03.02.2024 - Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a anunțat in aceasta saptamana ca aparatele de tratare a apneei in somn retrase anterior de pe piața au fost asociate cu moartea a 561 de persoane.In iunie 2021, agenția a anunțat o rechemare a aparatelor Philips Respironics BiPAP și CPAP…

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.

Codin Maticiuc, dezvaluiri șocante din viața personala. Nimeni nu se aștepta la asta: „Mi-a dat sangele pe nas pentru…”

19:35, 29.01.2024 - Codin Maticiuc l-a lasat de mult in urma pe „Craiul de Dorobanți” și s-a facut, de cațiva ani buni, familist convins. Asta de cand fostul „ aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui partenera de viața, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune, noteaza click.ro. „Asta cu Craiul de Dorobanți…


Ce parere ai despre aceasta stire?