Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri INCREDIBILE despre PRO TV! Fosta asistentă a lui Sârbu RUPE tăcerea

Publicat:

, fost director al postului PRO TV Internațional, a demarat un adevarat serial de articole scrise pe tema PRO TV. Fosta asistenta a lui da cartile pe fata si scrie ce a insemnat PRO TV.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Alex Dobrescu ar fi fost arestat, in trecut, din cauza traficului internațional de droguri! Cristina Cioran: ”Imi pare rau ca vorbesc despre asta” / VIDEO

08:40, 16.04.2024 - Cristina Cioran a facut declarații explozive! Fosta prezentatoare TV a vorbit despre un subiect pe care il voia uitat! Tatal fetiței sale, Alex Dobrescu, ar fi avut probleme foarte mari cu legea in trecut din cauza traficului internațional de droguri. Iata cum ar fi reușit sa scape de pedepse.

Dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc! A rupt tacerea și a rabufnit in direct: „Nu dai bani, iți distrug afacerea! Dai bani, ai catușe!”

14:06, 04.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, atunci cand fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP.…

Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile

09:06, 19.02.2024 - Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile Continue reading Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile at Tabu.

Cum si-a castigat Ion Tiriac primii bani. Dezvaluiri incredibile ale magnatului. A dat cartile pe fata

08:35, 07.02.2024 - S-a aflat cum si-a castigat Ion Tiriac primii bani. Dezvaluiri absolut incredibile ale magnatului roman.Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman, cu o avere de peste doua miliarde de dolari. Vezi AICI cum a reusit Ion Tiriac sa castige primii bani din viata sa...

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?