Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri. Cine era cu adevărat olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița

Publicat:

Olandezul care ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, era IT-ist și lucra pentru statul olandez. Acesta avea un copil dintr-o relație anterioara și în urma cu mai mulți ani a participat la un show de televiziune unde și-a cerut iubita de atunci în

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile halucinante ale avocatului turcului acuzat ca a ucis-o pe Mirela, in Dambovița: „A lovit-o de la stres, de tulburare”. Femeia obișnuia sa ii ceara bani imprumut

09:45, 16.04.2024 - Chiar daca la inceput, afaceristul turc a susținut ca nu are vreo legatura cu Mirela, femeia gasita moarta pe un camp, in Dambovița, barbatul a recunoscut in fața anchetatorilor ca a ucis-o pe femeie. Mirela obișnuia sa ceara bani imprumut de la el, iar avocatul suspectului susține ca afaceristul nu…

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

Declarația halucinanta a turcului suspectat de uciderea Mirelei, din Dambovița. Barbatul nu se considera vinovat, dar ar ști cine ar fi adevaratul criminal

17:55, 12.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe camp im Dambovița urmeaza sa faca declarații in fața instanței. Turcul se considera complet nevinovat, dar ar da vina pe o alta persoana, despre care ar ști ca ar fi adevaratul criminal. Pana acum, acesta a profitat de dreptul la tacere.

A murit in inchisoare unul dintre barbații suspecți de uciderea fetiței de doi ani din Serbia. Danka a fost omorata, dupa ce a disparut

18:45, 07.04.2024 - Unul dintre barbații suspectați in uciderea fetiței de doi ani, Danka, a murit in inchisoare, adancind misterul și intensificand investigațiile in acest caz cutremurator. Informațiile oferite de presa straina cu privire la cazul copiilei omorate dupa dispariție.

Vicepresedinte PNL, scapat de puscarie prin… „tulburare schizoforma”

10:45, 17.03.2024 - Organizația PNL Dambovița risca sa nu mai castige niciun fotoliu de primar la urmatoarele alegeri locale din cauza liderului organizatiei judetene, senatorul Virgil Guran . Personaj controversat, cu un istoric de business, dar mai ales medical, extrem de controversat, individul a reusit sa prinda, incepand…

Dupa ce a acuzat Rusia ca nu a aparat-o, Armenia cumpara arme din Franța: „Parteneri care sunt cu adevarat furnizori de securitate”

11:55, 23.02.2024 - Armenia a semnat vineri un contract pentru achizitionarea de pusti de precizie cu compania franceza PGM, precum si o scrisoare de intentie pentru pregatirea ofiterilor armeni, in momentul in care Erevanul incearca sa-si reduca dependenta fata de Moscova, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. Cum a sfarșit micuța, de fapt: „S-a enervat foarte tare ca…”

19:10, 08.02.2024 - Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. In timp ce parintii au primit 20 de ani de inchisoare, și bunica micuței a fost condamnata la aceeași pedeapsa. Iata de ce a murit copila de 2 ani, oparita si lasata de izbeliste de parinti, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?