Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Bisinicu, despre noua cucerire a Gabrielei Cristea: “Nasii nostri sunt…”

Publicat:

este nasa copilului , fetita pe care a botezat-o impreuna cu , si, desi prezentatoarea TV si-a refacut viata langa un alt barbat, mama micutei crestinate de fostii soti este de parere ca fiica ei nu trebuie sa aiba decat doi nasi. Vestea ca Gabi si-a revenit atat de repede dupa [...] , despre noua cucerire a : “Nasii nostri sunt…”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Știrile Antena Stars. Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. "Ca sa iți iasa..." / VIDEO

15:55, 25.03.2024 - Pe langa faptul ca este o prezentatoare aperciata de toata lumea, Gabriela Cristea este și o gospodina desavarșita. Rețetele ei au ajuns virale in mediul online, iar ea e decis chiar sa iși deschida propria afacere. Care este secretul rețetei sale de cozonaci.

Nunta momentului in showbizul din Romania! A dat vestea acum, cine vor fi nașii VIDEO EXCLUSIV

14:15, 01.03.2024 - Cea mai recenta ediție a interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu a scos la iveala faptul ca se pregatește o noua nunta in showbiz-ul de la noi din țara. Vedeta invitata a dat vestea cea mare, dezvaluind, in exclusivitate, cine vor fi nașii de cununie. O noua nunta in showbiz-ul de la noi din țara Se…

Mirabela Dauer a sarit in apararea Gabrielei Cristea, in timpul casniciei cu Marcel Toader: „Toate panaramele iau bani…”

18:55, 31.01.2024 - Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost casatoriți din anul 2008 pana in 2013, atunci cand au decis sa divorțeze. Dorința separarii a venit din partea lui, iar de atunci totul s-a transformat intr-un adevarat scandal mediatic, noteaza click.ro. Dupa ce i-a cerut fostei soții sa plece din casa, punandu-i…

Oana Zavoranu, ironica la adresa Gabrielei Cristea! Cum a luat-o la mișto: „Nu ma gandesc la papalica”

17:01, 26.01.2024 - Oana Zavoranu este recunoscuta pentru comentariile sale directe și acide la adresa multor persoane, insa de fiecare data și le asuma pe deplin. Printre vedetele fața de care a facut declarații ironice pana acum este și Gabriela Cristea, noteaza click.ro. „Este imaginea sportului pe Pamant! Deci eu cand…

Prima apariție a Gabrielei Cristea in mediul online, dupa ce a lipsit de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Cum s-a filmat in spital

14:11, 26.01.2024 - Gabriela Cristea și-a surprins fanii cu o apariție neașteptata in mediul online, dupa ce a fost inlocuita de Paula Chirila in primele ediții ale noului sezon din Mireasa - Capriciile Iubirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?