DEZLEGARE LA PEŞTE: Macrou la cuptor cu mamaliguţa şi conopidă pane
Publicat:Mod de preparare Macrou la cuptor cu mamaliguta si conopida pane
Se curata si se spala pestele, se taie capul si coada. Dupa aceea se unge pestele cu ulei se condimenteaza pe sus cu fiecare din condinentele de mai sus. Se impacheteaza fiecare peste condimentat in folie de aluminiu, se aseaza frumos in tava si se introduce la cuptor la foc potrivit timp de maxim 30 de minute.
Mamaliguta
Mod de preparareApa si sarea se pun la fiert impreuna intr-un ceaun din tuci. Cand clocoteste apa, se adauga malaiul in forma de ploaie, amestecind repede cu telul para sa nu se faca cocoloase;…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Tarta cu umplutura de iaurt
00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…
REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)
21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…
Hummus cu lipii grecesti
00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas
11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…
Primavara, in farfurie. Cum prepari cea mai gustoasa mancare de urzici: este gata in doar 10 minute
08:55, 26.02.2024 - Nutrienți esențiali și multiplele beneficii pentru sanatateUrzicile sunt o sursa bogata de vitamine și minerale esențiale. Cu conținutul lor ridicat de fier, calciu, vitamina A și vitamina C, aceste plante salbatice devin un adevarat elixir pentru sanatate. Consumul regulat de urzici poate contribui…